Destinatia ideala pentru un concediu de vara fascinant – Egipt

0 Shares
0
0
0

Daca planul pentru urmatorul concediu este de a vizita o tara ce fascineaza prin zone turistice impresionante, cu o cultura bogata, atunci Egipt este destinatia ideala pentru acesta.

Poti avea in vedere acesta idee de vacanta mai ales pentru ca este o tara sigura, deci sentimentul de frica este exclus. Nu ai de ce sa iti faci nici un fel de griji legat de evenimentele care s-ar putea petrece si asta e valabil pentru orice zona turistica sau statiune.

Daca reusesti sa te organizezi suficient de rapid, ai ocazia sa profiti de oferte de vacanta irezistibile pentru locatii ca Sharm el Sheikh si Hurghada. Le gasesti in cadrul site-ului Viotoptravel.ro, o agentie de turism Brasov care iti pune la dispozitie si alte oferte early booking si last minute de nerefuzat.

Egiptul – destinatia ta pentru urmatorul concediu

Vestea buna, daca te orientezi dupa ofertele de vacanta in Egipt de la Viotoptravel.ro, este ca ai de ales intre numeroase hoteluri de 5 stele, cu servicii all inclusive, bucurandu-te totodata de un raport pret – calitate avantajos. Partea buna pentru tine, mai ales daca planuiesti sa pleci cu familia, este ca unele dintre acestea includ facilitati pentru copii – tobogane, piscine, activitati diverse.

Tocmai pentru ca tu sa ai parte de confort sporit, ofertele de vacanta de pe site-ul mentionat nu cuprind hoteluri care sunt mai slabe in servicii, vizavi de curatenie, mancare etc. Costurile de cazare sunt asadar justificate.

Mai mult decat atat, daca esti iubitor de plaja si soare, ai avantajul ca fiecare hotel dispune de plaja proprie. Ba mai mult, te poti rasfata pe deplin, servind masa in restaurantul de pe plaja – sezlongurile sunt incluse in costurile de cazare.

Nisip fin, intrare lina in apa, zone de corali – astfel de frumuseti te asteapta in zone precum cele mentionate ale Egiptului. Daca esti amator de sport, acolo ai posibilitatea sa faci snorkeling, ceea ce poate constitui o experienta noua si captivanta.

Desigur, frumusetile acestei tari nu pot fi cuprinse in cateva randuri sau imagini. Cea mai buna modalitate de a te convinge de cat de mirifica poate fi natura este sa rezervi un pachet de vacanta si sa mergi personal acolo.

Ca sa poti calatori in Egipt, e necesar ca pasaportul tau sa fie valabil pentru inca minim 6 luni din momentul in care calci pe acest taram magic, fascinant.

Monedele cu care poti cumpara acolo sunt dolarul sau euro, desi de preferat este sa ai in vedere sa schimbi banii si in pounds egipteni, mai ales cand mergi la cumparaturi. Spiritul de negociere e mereu vin printre egipteni, asadar nu uita sa negociezi de fiecare data cand te intereseaza sa cumperi ceva – s-ar putea sa obtii un pret chiar bun.

In cazul in care Hurghada este destinatia care te intereseaza mai mult, poti avea in vedere excursiile optionale pe care ti le pune la dispozitie agentia Viotoptravel.ro – excursie la valea regilor si Templul Karnak, la piramidele din Cairo si vizita la muzeul national de istorie cu pranz inclus, o croaziera cu vaporasul in Insula Paradisului cu opriri la recifele de corali etc.

Daca cele mentionate ti-au cucerit atentia, verifica ofertele de vacanta produse de aceasta agentie de turism Brasov. Plecarile cu avionul charter cu zbor direct se fac in fiecare luna din Bucuresti, Timisoara, Suceava si Iasi. Afla mai multe despre ofertele disponibile pe site-ul www.viotoptravel.ro.

0 Shares
You May Also Like