Despre stickerele de perete cu rol decorativ

0 Shares
0
0
0

Daca vrei sa obtii un decor perfect in casa poti folosi stickere decorative de perete iar noi iti recomandam acest model de sticker cafea din inima care sa iti infrumuseteze peretii si care sa adauge o tusa personala interiorului tau.

Care este diferenta intre stickere si tatuaje?

Aceasta este o alta intrebare pe care o intalnim de multe ori si suntem primii care admit ca folosim ambii termeni intr-un mod usor si confuz (deci nu e de mirare ca va intrebati despre asta). Dar nu va faceti griji, suntem in aici pentru a lamuri in cele din urma lucrurile.

Autocolantele sunt cele pe care le lipiti si tatuajele sunt cele pe care le transferati. Acest titlu insumeaza intr-un mod foarte simplu si usor de inteles caracteristicile celor doua produse diferite. Autocolante se refera, de obicei, la un produs adeziv de pe care pur si simplu desprindeti hartia de suport inainte de a le lipi pe orice loc  ati avut in minte.

Autocolantele pot fi fabricate dintr-o intreaga gama de materiale diferite, dar cel mai des sunt imprimate pe PVC-vinil sau poliester. Noi, suntem mandri sa spunem ca folosim hartia ca material principal pentru autocolante si poliester fara PVC si repozitionabil pentru autocolantele noastre de perete.

Tatuajele pe de alta parte, sunt transferate de la o suprafata la alta. Acest lucru necesita trei parti diferite (in cazul in care autocolantele au doar doua); o hartie de sustinere, autocolantul propriu-zis si, in final, o suprafata de transfer pe partea superioara.

Imaginati-va un sandvis cu sunca, unde painea de jos este hartia de sustinere, iar sunca si branza sunt autocolantul, iar painea de sus este transferul. Apoi imaginati-va ca lipiti sunca si branza pe un perete numai cu ajutorul painii de sus (ok, poate nu cea mai buna analogie la urma urmei).

Tatuajele  se compun adesea din mai multe parti separate, cum ar fi literele sau modelele, deoarece, datorita suprafetei de transfer, ele pot fi atasate pe perete exact cu acelasi spatiu pe care au fost proiectate sa il aiba. Tatuajele sunt aproape intotdeauna facute din PVC-vinil, deoarece foarte des sunt aplicate in locuri unde aveti nevoie de elasticitatea pe care o confera plastifiantii.

Daca observati ca tatuajul este de vinil asta inseamna de obicei ca este fabricat din PVC moale-vinil. Cu toate acestea, preferam poliesterul inainte de PVC, deci tatuajele noastre pentru usa sunt fabricate dintr-un vinil cu poliester reciclabil.

Ok, deci acum stii diferenta dintre un autocolant si tatuaj. Apoi va puteti intreba de ce toate se numesc in final stickere? Motivul pentru aceasta este destul de simplu: geografia. Termenul de tatuaj este un termen care este folosit mult mai mult in Statele Unite si Australia decat in ​​Europa.

In Europa, se pare ca ne place sa pastram lucrurile simple si sa legam totul intr-un termen larg care, in acest caz, este sticker. Pentru a fi corect, uneori vedeti si termenul “autocolant de transfer” folosit in Europa in loc de tatuaj, dar in majoritatea cazurilor este vorba doar de autocolante.

0 Shares
You May Also Like