De-ce-sa-iti-cumperi-un-iPhone-7

De ce sa iti cumperi un iPhone 7?

0 Shares
0
0
0

Faptul ca am ajuns sa fim dependenti de telefoanele mobile il cunoastem deja cu totii, iar tocmai din acest motiv, fiecare dintre noi ne-am dori ca dispozitivele pe care le detinem sa fie cat se poate de performante, si daca se poate, sa nu se blocheze sau sa nu se defecteze niciodata.

Ei bine, daca iti doresti un telefon care sa nu se blocheze, sau care sa nu se blocheze prea des in momentul in care il utilizezi, atunci ar cam trebui sa iti cauti un model foarte performant, al unuia dintre producatorii de top din industria telefoanelor mobile inteligente.

Cu siguranta daca iti cumperi un telefon al unui producator nou, sau al unei firme total necunoscute clientilor, atunci nu prea poti sa ai mari asteptari de la dispozitiv, asa ca te poti astepta sa se defecteze sau sa se blocheze foarte rapid.

In cazul in care nu vrei un astfel de telefon, iti recomand sa iti indrepti atentia spre un model iPhone 7 de exemplu, pentru ca acesta este cel mai nou si cel mai performant model lansat pe piata de catre compania Apple.

Intr-adevar pretul unui astfel de telefon poate sa fie destul de mare, insa cu siguranta daca iti vei cumpara un astfel de telefon, maine sau poimane nu vei cauta piese iPhone pentru dispozitivul tau.

Facand o comparatie intre acest model, care este ultimul lansat pe piata de catre compania americana Apple, si modelul precedent, daca stam sa studiem doar designul, putem spune ca intre cele doua modele nu exista foarte multe diferente, insa din punctul de vedere al performantelor si al caracteristicilor tehnice, diferentele este clar ca sunt mari.

In primul rand, acest dispozitiv are un procesor quad core A10 Fusion, despre care se spune ca este cu 40% mai rapid decat procesorul A9, al modelului precedent. Deci se pare ca deja avem un prim motiv datorita caruia putem spune despre modelul iPhone 7 ca este mai bun decat precedentul model.

Sistemul de operare al acestui model este iOS 10, astfel ca iPhone 7 este primul dispozivi produs de catre Apple care vine cu acest sistem de operare instalat.

O alta facilitate de care se bucura acest model de smartphone este aceea ca are o mare rezistenta la apa si la praf. Din acest motiv ar cam trebui sa iti indrepti atentia spre acest model de telefon.

Chiar si camera foto de 12 MP, 4K poate sa fie un motiv care sa te determine sa iti indrepti atentia spre acest model de telefon, mai ales ca poti sa faci poze clare chiar si atunci cand luminozitatea este destul de scazuta.

Autonomia bateriei este deasemenea un factor important care te poate determina sa alegi un astfel de telefon. Cu totii ne dorim telefoane care sa tina cat mai mult timp incarcate, insa din pacate tot mai greu gasim astfel de dispozitive, dar se pare ca in cazul acestui model, autonomia bateriei nu este o problema.

Ei bine, acestea au fost doar cateva din motivele datorita carora ar cam trebui sa iti cumperi un model iPhone 7, in cazul in care ai nevoie de un telefon foarte performant, care sa nu se blocheze in timpul utilizarii, si care sa fie rezistent in timp.

0 Shares
You May Also Like