De ce sa faci sailing in Grecia?

De ce sa faci sailing in Grecia?

3 Shares
0
0
3

Daca vrei sa te duci in excursii sailing Grecia faci cea mai buna alegere pentru ca aceste excursii sunt cele mai interesante si sunt absolut unice. Iti recomandam sa te ocupi cat de mult poti de gasirea cele mai bune variante si sa ai grija sa gasesti oferte avantajoase cum sunt si cele din linkul anterior.

Saillingul in Grecia poate fi o experienta pe viata. Aceasta tara mediteraneana este un paradis care poate fi explorat cel mai bine, prin navigatie. Inchiriati yachtul si experimentati sailingul, apele albastre limpezi, insulele pitoresti si diverse, soarele grecesc, cerul albastru fara sfarsit, climatul cald, dar si istoria si cultura Greciei.

Grecia are peste 1400 de insule si cel mai mare litoral din Europa. Este situat la sud-est, inconjurat de trei mari Ioniana, Marea Egee si Marea Mediterana. In aceasta coasta lunga si uluitoare, exista nenumarate golfuri si insule care va asteapta. Prin puritatea maritima, Grecia se numara printre tarile de top din lume, cu peste 400 de plaje si noua porturi de agrement cu faimosul “Steag albastru” european, ales cu grija si respectand criterii stricte de mediu si nu numai.

Navigarea in Grecia va poate oferi sansa de a vedea multe insule in cateva zile, deoarece aproape toate insulele sunt stabilite in complexe si distantele dintre ele sunt adesea mici. Deci da, puteti ajunge intr-o saptamana, cateva insule grecesti sau alte locuri de coasta care nu sunt accesibile pe uscat.

Lumina soarelui pentru cea mai mare parte a anului, climatul favorabil, vanturile usoare din Marea Ionica, Halkidiki, vanturile moderate din Marea Egee, insulele Sporades si vanturile moderate si puternice din insulele Cyclades si Dodecanese sunt conditii perfecte pentru navigatie, ceea ce va permite sa gasiti destinatia pe care tocmai ati visat-o.

Climatul perfect face din Grecia o destinatie perfecta pentru vacantele  de sailing, dar sezonul oficial de navigatie se desfasoara in perioada aprilie-octombrie. Puteti gasi o selectie de baza de charter in diferite locuri din Grecia, in functie de destinatia selectata pentru vacanta.

Navigarea in Grecia nu implica doar calatoria spre destinatie. Navigarea este placere in calatoria insasi. Navigarea nu este rezervata doar pentru anumite persoane. Este accesibil tuturor! Alegeti pur si simplu vacante de lux sau bugetare si decideti destinatia potrivita pentru dvs.!

Daca vrei sa faci sailing si sa fii mereu pe mare Grecia este cel mai bun loc in care poti face asta. In plus, pe langa toate celelalte aspectele de genul acesta este bine sa te gandesti si la faptul ca poti face mai mult decat sailing aici.

Ai de asemenea si posibilitatea de a te distra foarte bine si in plus, poti sa degusti preparatele specifice Greciei, te poti bronza, iti poti face prieteni si poti participa la petreceri pe plaja. Iti recomandam de asemenea sa te ocupi de biletele de avion din timp daca nu le ai deja rezervate o data cu excursia petru ca sunt foarte mari sansele de a nu gasi in perioada de sezon deoarece foarte multe persoane isi petrec concediile aici.

3 Shares
You May Also Like