De ce nu au oamenii incredere in casele de amanet?

0 Shares
0
0
0

In viata de zi cu zi, fiecare dintre noi avem nevoie de bani pentru a ne cumpara produsele care sa ne asigure un trai decent, si totodata pentru a ne putea permite sa ne cumparam tot ceea ce ne dorim si ceea ce ne lipseste.

Ei bine, nu de fiecare data avem banii necesari la dispozitie, asa ca vom face tot ce ne sta in putinta sa gasim banii de care avem nevoie.

In acest caz, am putea apela la o Institutie Financiara Nebancara, care ne-ar putea fi de ajutor, mai ales ca in cel tarziu 24 de ore am primi suma de bani imprumutata. Trebuie precizat insa faptul ca dobanzile pentru aceste imprumuturi sunt foarte mari, asa ca nu se prea merita un astfel de imprumut.

Nici ideea de a opta pentru un imprumut de la o casa de amanet nu pare a fi una tocmai rea, mai ales ca in prezent, aceste case de amanet pot sa ofere mai multe tipuri de imprumuturi.

De exemplu, pentru cei care au nevoie de o suma de bani nu foarte mare, o casa de amanet le pune la dispozitie posibilitatea de a-si amaneta bijuteriile sau chiar si dispozitivele electronice, iar in schimbul lor vor primi o suma de bani, echivalenta cu valoarea de piata a bunurilor respective.

In cazul persoanelor care au nevoie de o suma mai mare de bani, si care isi doresc un imprumut rapid si pe termen scurt, casa de amanet poate oferi un imprumut gen amanet auto.

Acest tip de imprumut este ideal pentru cei care sunt dispusi sa gireze cu masina in schimbul sumei de bani de care au nevoie, iar astfel vor obtine rapid imprumutul.

Pentru incheierea contractului de amanet, este nevoie de cartea de identitate a proprietarului masinii, sau daca aceasta este cumparata pe firma, de o copie a certificatului de inregistrare al firmei in Registrul comertului.

Pe langa aceste documente mai este nevoie de documentele masinii respectiv certificatul de inmatriculare si cartea de identitate, dupa care se va incheia contractul de amanet, in conditiile in care clientul este multumit de suma propusa in schimbul masinii.

Un contract de amanet se desfasoara pe durata a 30 de zile in mod normal, insa se poate prelungi pe termen nedeterminat la cererea clientului.

Acei clienti care au posibilitatea de a plati datoria mult mai rapid, pot sa faca acest lucru fara nici o problema, iar astfel isi vor recupera mult mai rapid masina.

Ce este foarte important de precizat, este faptul ca nu toata lumea are o incredere mare in casele de amanet.

De ce acest lucru? Pentru ca foarte multa lume considera faptul ca o casa de amanet a fost special create pentru ca patronul sa castige iar clientul sa fie pagubit si sa isi piarda bunurile.

Lucrurile sunt total diferite, pentru ca o casa de amanet este corecta cu clientul, iar daca acesta isi achita datoria, isi poate recupera in urmatorul moment bunul sau bunurile amanetate.

0 Shares
You May Also Like