De-ce-este-mai-buna-o-folie-de-protectie-antireflex-pentru-telefoane

De ce este mai buna o folie de protectie antireflex pentru telefoane?

0 Shares
0
0
0

Despre protectie smartphone-urilor s-au scris si s-a discutat foarte mult in ultima vreme, iar producatorii se intrec in a oferi cele mai bune solutii, dintre care o solutie este si folia de protectie, dar una dintre cele mai bune folii de protectie este cea care are si straturi antireflex.

In particular, iata o astfel de folie de protectie pentru display-ul Allview A5 Smiley, care ofera protectia ecranului impotriva zgarieturilor si murdariei, avand o suprafata matuita, anti-amprente, si antireflex si antibacterial, este usor de montat si nu lasa urme la inlaturare, iar in pachet veti primi si un servetel pentru curatare si stickere pentru praf.

In general, va oferim si cateva detalii despre foliile de protectie antireflex. Daca folia este doar transparenta nu poate realiza efectul de antireflex. Efectul de antireflex se bazeaza pe fenomenul cuantic, iar daca se aplica o folie transparenta tratata antireflex sau mata, nu poate reduce reflectivitatea stratului de sticla, prin reducerea cantitatii de lumina ajunsa pe acesta, prin partiala opacitate, iar o folie mata poate sa reduca din lumina, insa producatorii folosesc mai multe straturi antireflex care se depun in vid pe sticla cu grosimi de ¼ din lungimea de unda a fiecarei culori pentru care sunt depuse. 

Aplicarea acestei folii antireflex este mai usoara si rapida decat aplicarea unei folii traditionale din plastic. Folia antireflex este placuta la atingere, degetul aluneca mult mai usor pe ecran. Daca este necesara inlocuirea foliei antireflex, inlaturarea nu lasa urme si nu prezitna probleme de compatibilitate cu touchscreen-ul.

Accesorii telefoane contin in lista lor si numeroase folii de protectie, atat de necesare pentru smartphone-uri, pentru ca ecranul acestor telefoane trebuie cu siguranta protejat impotriva zgarieturilor si prafului, sau a oricaror deteriorari din cauza neglijentei posesorilor.

Deci este obligatorie folosirea unei folii de protectie, care daca este antireflex, are o calitate in plus, reducand cantitatea de lumina pe ecran, pentru ca oricine isi doreste sa poata sa citeasca pe telefon si in conditiile in care soarele straluceste, si astfel nu se mai poate vedea ce este scris pe ecran, insa o astfel de folie, pe langa protectia pe care o ofera ca oricare alte folii de protectie, ofera si aceasta functie antireflex, atat de necesara si care da rezultate foarte bune, imbunatatind vizibilitatea.

Aceasta folie antireflex se poate compara cu lentilele antireflex ale ochelarilor de soare, care sunt folositi cu succes. Posesorii de smartphone-uri trebuie sa solicite astfel de folii de protectie, iar vanzatorii de accesorii pentru telefoane trebuie sa recomande astfel de folii si sa explice celor care nu stiu prea multe despre aceasta folie, ca este una dintre cele mai bune folii de protectie pentru ca are aceste straturi antireflex, oferind o claritate mai buna ecranului si astfel imbunatatind functionarea smartphone-ului respectiv.

In concluzie, folia de protectie antireflex este cu siguranta o achizitie extrem de necesara pentru protectie si garantarea unor performante excelente in orice conditii, pentru orice model de smartphone-uri sau gadgeturi, iar producatorii au creat foarte multe astfel de folii cu antireflex.

0 Shares
You May Also Like