De ce este importanta prezenta lui Mos Craciun la o serbare?

1 Shares
0
0
1

In primul rand, in momentul in care ne intrebam de ce este importanta prezenta lui Mos Craciun la o serbare, cu siguranta ne referim strict la serbarea dedicate Craciunului, pentru ca doar in cadrul unei astfel de serbari, Mosul isi poate face aparitia.

In cadrul unei serbari dedicate zilei de 8 martie, cu siguranta Mos Craciun nu are cum sa isi faca aparitia la serbare, pentru ca in cadrul unor asemenea serbari, se vor recita poezii dedicate mamelor.

Ei bine, si daca tot l-am adus pe Mos Craciun in discutie mai sus in articol, trebuie precizat mai intai de toate faptul ca el este personajul cel mai iubit de catre copiii din toate colturile lumii pe timpul iernii, pentru ca se stie faptul ca mosul este generos si ofera cadouri copiilor cuminti.

In cadrul unei serbari dedicate sarbatorilor de iarna, cu siguranta rolul lui Mos Craciun este acela de a-si face aparitia pe la sfarsitul serbarii, si de a le oferi celor mici cadourile care bineinteles au fost cumparate de catre parinti.

Sunt insa si alte serbari in care, mosul este prezent de la inceputul serbarii si pana la finalul acesteia, iar copiii vor sta in dreptul mosului sau in bratele acestuia si ii vor recita tot felul de poezii frumoase.

Cu siguranta, la sfarsit, cand cei mici vor termina de recitat poezia pentru Mos Craciun, acesta le va oferi copiilor cadoul din sacul plin cu daruri pentru ei, iar pe langa cadou, cu siguranta mosul le va oferi si cate o imbratisare calduroasa celor dragi.

Desi legenda spune ca mosul le oferea cadouri numai copiilor cuminti, in timp ce copiii neastamparati primeau cate o nuielusa pentru toate faptele lor rele, in cadrul unei serbari de Craciun, cu siguranta nici un copil nu va fi dezamagit, pentru ca mosul nu va face diferente, si le va oferi cadouri tuturor copiilor, indiferent de cat de cuminti sau de cat de neastamparati au fost acestia.

Asadar, dupa cum se poate observa, prezenta lui Mos Craciun in cadrul unei serbari dedicate Craciunului este extrem de importanta, pentru ca putem spune ca practic, mosul ca si la un joc puzzle, o piesa importanta fara de care serbarea nu se poate desfasura, daca ea lipseste.

Si daca tot am vazut si cat de importanta este prezenta mosului in cadrul unei astfel de serbari, acum cu siguranta intrebarea care ne ramane de adresat ar fi urmatoarea: Unde gasim oare un Mos Craciun pentru serbare?

Ei bine, raspunsul pentru aceasta intrebare este unul foarte simplu, datorita faptului ca o multime de companii din marile orase si chiar si din orasele mai mici, organizeaza tot felul de serbari si de petreceri surprize, si ofera doritorilor contra cost servicii de inchiriere animatori copii, si inchiriere Mos Craciun.

Pe langa faptul ca se gasesc mai multe companii pe piata care ofera astfel de servicii, inchirierea mosului nici nu costa foarte multi bani, asa ca mosul poate sa fie inchiriat de orice gradinita sau de orice scoala.

1 Shares
You May Also Like