Curiozitati-din-lumea-telefoanelor-mobile

Curiozitati din lumea telefoanelor mobile

0 Shares
0
0
0

Tehnologia avanseaza de la o zi la alta. Telefoanele sunt tot mai bune si mai performante, iar utilizatorii din ce in ce mai multi. Oamenii tin tot mai mult la achizitiile facute in materie de telefoane mobile.

Unii isi cumpara si o folie de protectie display, altii o husa si asa mai departe. Unii isi iau telefoane la 100 de lei, altii la 100.000 lei, in functie de buget si de preferinte.

Daca si tu ai nevoie de o folie de protectie display, o poti comanda chiar acum de pe . Preturile sunt accesibile si in plus mai poti comanda si alte accesorii dorite de posesorii telefoanelor mobile.

In spatele oricarui lucru se ascund anumite informatii care nu sunt foarte cunoscute de toata lumea. Asa este si in cazul telefoanelor mobile. Sunt anumite lucruri care te pot face sa te gandesti mai mult in privinta lor.

Vorbim in primul rand despre microbii care se afla pe intreaga suprafata a acestora. Daca suntem interesati de obiectele care au cei mai multi microbi, telefonul mobil se afla in top trei. Chiar daca pare greu de crezut, telefonul mobil contine de 18 ori mai multi microbi decat vasul de toaleta. Asadar, curata-ti telefonul mobil cat de des pentru a scapa de microbii care-si fac loc pe intreaga sa suprafata.

Este foarte cunoscut si mediatizat faptul ca radiatiile produse de telefoanele mobile afecteaza sanatatea. Stii cand nivelul de radiatii este mai mare? Daca nu, afla acum ca nivelul radiatiilor este mai mare cand ai un telefon mai performant, cand nu ai semnal la telefon si te chinui sa mentii o convorbire telefonica si sa te auzi cu cealalta persoana si cand este initat apelul, pana ca persoana sunata sa raspunda.

In legatura cu pretul telefoanelor mobile, stii care este cel mai scump model? iPhone 4 editia „Trandafirul de diamante” este telefonul cel mai scump. Nu doar scump, ci incredibil de scump. Care este pretul acestuia? 8 milioane de dolari. Da, ai citit bine. Doritorii trebuie sa scoata din buzunar aceasta suma. Oare care ar fi motivele pentru care ai da atatia bani pe un astfel de telefon?

Mai tii minte telefonul Nokia 1100? In cazul in care nu stiai, acest model a fost cel mai vandut telefon din toate timpurile. Daca nu l-ai avut tu, cu siguranta cineva din familia ta l-a avut.

Te-ai intrebat vreodata de ce un SMS are doar 160 de caractere? Daca da, acum afli de ce. Se pare ca Friedhelm, in 1985 a avut aceasta idee, in timp ce scria fraze comune la masina de scris. Acesta a considerat ca 160 de caractere sunt suficiente pentu a scrie ideile esentiale atunci cand doresti sa transmiti un anumit mesaj. Curios este faptul ca pentru aceasta inventie, Friedhelm nu a primit nici macar un banut.

Sunt o multime de informatii pe care nu le stiai si probabil nu le stii din aceasta arie importanta a telefoanelor mobile. Mai stii insa si alte lucruri interesante pe care crezi ca noi nu le stim?

0 Shares
You May Also Like