Cumparam incarcatorul pentru laptop dintr-un magazin clasic sau unul online?

0 Shares
0
0
0

Produsele IT sunt astazi foarte cautate de catre tot mai multi oameni atat din marile orase cat si din mediul rural. Nu mai exista practic locuinta care sa nu aiba cel putin un gadget pornind  de la un telefon mobil si terminand cu un calculator, laptop sau tableta.

Daca un PC nu poate fi transportat asa de usor, in schimb o tableta sau un laptop pot fi carate intr-un rucsac si pot fi folosite in multe locuri singura problema a acestora fiind legata de conexiunea la o sursa de curent a incarcatorului. De aceea multi dintre noi prefera achizitionarea unui laptop in detrimentul unui PC.

Totusi importanta, indiferent de situatie este si alegerea unui incarcator laptop. Pentru a ne decide de unde sa cumparam un incarcator trebuie sa vedem avantajele si dezavantajele celor doua tipuri de magazine de unde putem achizitiona aceste produse. Exista magazine clasice si totodata magazine online.

Trebuie sa tinem cont si de faptul ca exista magazine care comercializeaza o multitudine de produse electronice, electrocasnice, it, dar si magazine dedicate numai unor categorii de produse din acest ultim domeniu. Atat magazinele clasice, cat si cele online vin cu avantajele si dezavantajele lor. In privinta magazinelor clasice putem spune ca acestea au nevoie de spatii de expunere mult mai mari, de angajati mult mai multi si de aceea preturile produselor sunt mult mai ridicate.

Un alt dezavantaj este acela ca un client trebuie sa se deplaseze la magazin pentru a putea achizitiona incarcatorul dorit, existand bineinteles riscul ca acesta sa nu mai existe pe stoc si astfel clientul sa piarda timp pretios inutil.  In schimb un mare avantaj este acela ca un client poate sa verifice la fata locului incarcatorul pentru laptop testand mai multe incarcatoare pentru acest dispozitiv IT.

Este foarte important sa vedeti puterea de incarcare a incarcatorului pe care vreti sa il achizitionati. De cele mai multe ori, multi clienti pun intrebari numeroase vanzatorului reusind sa afle cateva informatii in plus despre calitatea incarcatorului altele decat cele din oferta.

Al doilea tip de magazin este cel online unde preturile sunt mult mai reduse deoarece cheltuielile sunt mai mici nefiind nevoie de un spatiu de prezentare real ci de unul virtual pe site-ul magazinului, dar si datorita faptului ca nu este nevoie de o armata de angajati care sa va prezinte modelele de incarcatoare.

Un alt avantaj este ca puteti afla in timp real daca incarcatorul pe care doriti sa il achizitionati mai este pe stoc, putand alege foarte rapid un altul. Alegerea o veti face singur dumneavoastra si apoi veti face comanda online urmand ca produsul sa il primiti prin curier. Marile dezavantaje sunt acelea ca nu puteti atinge acest produs decat cand soseste acasa la dvs. si durata mai mare de achizitionare in functie de rapiditatea curieratului.

De aceea trebuie sa cantariti mult de unde veti achizitiona un incarcator de pentru laptop-ul dvs. Printre alegerile extrem de bune, se afla si Mentor Market.ro un magazin care ofera incarcatoare de calitate cu garantie foarte mare.

0 Shares
You May Also Like