Cum se protejeaza un smartphone

Cum se protejeaza un smartphone?

0 Shares
0
0
0

In ciuda faptului ca acum mai bine de un deceniu, telefoanele mobile erau oarecum considerate un moft, si nu toata lumea detinea un astfel de dispozitiv, se pare ca datorita evolutiei incredibile pe care a avut-o tehnologia, aceste dispozitive au inceput sa fie foarte performante, iar astazi pentru noi, ele sunt o necesitate.

Si nici nu este de mirare de ce un telefon mobil inteligent, a ajuns sa fie pentru noi o necesitate, daca stam sa tinem cont de cat de multe intrebuintari poate avea un telefon in zilele noastre.

Acum, se poate folosi telefonul pentru a fi conectati la retelele de socializare, pentru a viziona un film online, pentru a naviga pe internet, plus pentru o multime de alte motive.

Ei bine, important este insa faptul ca atunci cand trebuie sa iti cumperi un smartphone, sa cauti doar modele care sa fie scoase pe piata de catre marile firme producatoare, pentru ca in cazul in care vei alege un dispozitiv al unei firme nou aparute, sau a unei firme necunoscute, sunt sanse mari ca dispozitivul sa se blocheze foarte des, sau sa se strice destul de repede.

Important este insa, ca indiferent de marca pentru care ai optat, sau de modelul pe care l-ai ales, sa iti ingrijesti dispozitivul inca din prima zi de cand l-ai cumparat, iar pentru asta, trebuie mai intai de toate sa iti cumperi accesorii pentru protectia dispozitivului.

Geamul de protectie din sticla este primul accesoriu care trebuie cumparat pentru telefonul tau, pentru ca acesta odata aplicat, va feri dispozitivul de murdarire, de depunerea prafului si de zgarieturi, dar il va proteja si in cazul in care telefonul sufera un impact.

Asadar, avand ecranul protejat, nu vei fi nevoit prea curand sa cauti touchscreen telefoane, sau un display pentru dispozitivul tau.

In cazul in care nu vei gasi nici la magazinele operatorilor de telefonie mobila dar nici la service-urile gsm un astfel de accesoriu, va trebui sa optezi pentru o folie transparenta de protectie pentru ecran, insa asta pana in momentul in care vei gasi un geam de protectie din sticla.

Folia este important de stiut ca in cazul in care telefonul este scapat pe jos, nu ofera protectie display-ului.

Urmatorul accesoriu pe care este obligatoriu sa il cumperi pentru telefonul tau, este fara doar si poate husa, pentru ca aceasta poate sa protejeze si tot telefonul, dar si numai partile laterale si spatele acestuia, asta in conditiile in care optezi pentru o husa de tip carcasa.

In ceea ce priveste acest accesoriu, vei avea posibilitatea sa iti alegi o multime de modele, pentru ca vei gasi si huse de tip carcasa, si huse de tip saculet, dar si huse tip coperta de carte. Materialele din care sunt acestea confectionate sunt diferite de la model la model.

Aceste accesorii de protectie pentru telefonul tau, poti sa le cauti la magazinele operatorilor de telefonie mobila, dar le poti cauta si la un service gsm sau la magazinele online.

Ei bine, pe langa aceste accesorii de protectie, este ideal sa iti feresti dispozitivul de praf si de apa sau de alte lichide, pentru ca acestea cu siguranta vor afecta buna functionare a telefonului.

0 Shares
You May Also Like