telefon spart

Cum se pot elimina zgarieturile de pe ecranul telefonului?

0 Shares
0
0
0

In prezent, toata lumea detine cel putin un smartphone, datorita faptului ca acestea au devenit din ce in ce mai inteligente, iar oamenii au inceput sa depinda de ele foarte mult.

Atunci cand esti in cautarea unui astfel de dispozitiv, ar fi ideal sa alegi un model de la un brand de top, pentru ca sansele ca un telefon de la un brand de top sa se defecteze destul de rapid, sunt foarte mici.

Ei bine, indiferent de ce marca de telefoane preferi, si pentru ce model optezi, trebuie sa stii ca mai intai de toate este indicat ca odata cu telefonul, sa iti cumperi si accesoriile de protectie compatibile acestuia.

Se stie faptul ca un display telefon este foarte sensibil, iar pentru a evita aparitia zgarieturilor pe suprafata display-ului, sau deteriorarea acestora din cauza unui impact, este nevoie sa cauti si sa iti cumperi un geam de protectie pentru ecran, realizat din sticla.

In cazul in care nu gasesti un astfel de accesoriu, vei putea sa gasesti o folie din nailon, transparenta care iti va proteja telefonul, insa acest accesoriu va oferi protectie doar impotriva zgarieturilor, a prafului sau a murdaririi.

Pe langa aceste doua accesorii, mai ai posibilitatea de a cumpara si o husa de protectie, care iti poate proteja telefonul atat partial, cat si total, insa aceasta protectie difera de la caz la caz, in functie de tipul de accesoriu pentru care ai optat.

Ei bine, in cazul in care nu iti echipezi telefonul cu aceste acccesorii, trebuie sa stii ca este foarte posibil ca pe suprafata ecranului sa apara tot felul de zgarieturi, insa daca acestea nu sunt foarte puternice, le vei putea face sa dispara foarte rapid.

Un truc simplu care te poate ajuta sa elimini zgarieturile de pe suprafata ecranului, este acela in care vei utiliza o radiera. In cazul in care nu ai acasa o radiera, nu trebuie sa alergi pana la prima librarie si sa cumperi o radiera, ci te poti descurca si utilizand o carpa din microfibre, si cu un betisor de urechi, pe care il vei unge in varf, cu putina pasta de dinti.

Vei aplica apoi pasta de dinti in miscari circulare pe ecranul telefonului, si vei vedea cum zgarieturile vor incepe sa dispara. Dupa ce ai terminat aceasta operatiune, va trebui sa folosesti o carpa umeda pentru a sterge pasta de dinti de pe suprafata display-ului.

Este insa foarte important sa ai grija ca aceasta pasta de dinti sa nu patrunda in spatiul cuprins intre ecran si carcasa, iar pentru a impiedica pasta de dinti sa patrunda in acest loc, vei putea utiliza banda adeziva, pe care o vei aplica pe marginile telefonului, pentru a proteja aceasta zona.

Praful de copt te poate ajuta deasemenea sa indepartezi zgarieturile de pe suprafata telefonului, astfel ca ai nevoie de putin praf de copt, si putina apa, iar amestecul rezultat il vei pune pe suprafata ecranului, si tot asa cu un betisor, vei efectua miscari circulare.

Alcoolul te va putea ajuta deasemenea sa indepartezi zgarieturile, astfel ca vei avea nevoie de o carpa curata, umezita cu alcool, pe care o vei folosi pentru a sterge ecranul. Odata ajuns in locul zgariat, alcoolul se va dizolva si va umple spatiul pe care zgarietura l-a format.

0 Shares
You May Also Like