Cum se aleg pantalonii in functie de silueta?

Cum se aleg pantalonii in functie de silueta?

0 Shares
0
0
0

Chiar daca femeile indragesc mai mult rochiile, in garderobele acestora se regasesc mai multe perechi de pantaloni dat fiind faptul ca acestia pot fi purtati in mult mai multe situatii.

O pereche de pantaloni femei poate fi purtata la birou, insa femeile pot purta pantaloni si cand ies la cumparaturi sau cand merg la mall, iar exemplele pot continua.

Pantalonii sunt atat de indragiti de catre femei pentru ca pot sa fie purtati atat in serile racoroase de vara, cat si pe timpul sezonului rece.

Un aspect foarte important care trebuie precizat este acela ca de regula femeile isi aleg pantalonii in functie de silueta, asa ca vom vorbi mai multe despre acest subiect in urmatoarele randuri.

Femeile care au silueta clepsidra se pot considera norocoase, dat fiind faptul ca pentru ele sunt potriviti atat pantalonii office, cat si pantalonii clasici. Deasemenea, femeile care au o astfel de silueta isi pot indrepta atentia chiar si spre pantalonii de dama cu talie inalta.

Totodata, pentru femeile care au silueta clepsidra sunt indicati chiar si pantalonii evazati. In ceea ce priveste culoarea pantalonilor, fiecare femeie isi poate alege pantalonii in functie de preferinte, in functie de ocazie si in functie de culoarea care o avantajeaza.

Pentru femeile mici de statura de exemplu, cei mai buni prieteni sunt pantalonii office de dama, care au talia usor inalta. Daca va intrebati de ce sunt indicati pantalonii acestia pentru femeile mici de statura, ei bine, acest tip de pantaloni creaza oarecum falsa impresie de picioare alungite.

Pentru ca ne dorim sa le ajutam sa isi gaseasca pantalonii ideali si sa aiba o tinuta perfecta, le recomandam femeilor mici de statura o pereche de pantaloni de dama office, combinati cu o pereche de stiletto nude sau negri, si alaturi deasemenea de o camasa cu vloane si un sacou cambrat.

In ceea ce priveste femeile care au silueta atletica, mentionam faptul ca pentru ele sunt indicati pantalonii cu talie inalta. Femeile care au corpul drept si fara forme exagerate, vor arata fabulos intr-o asemenea pereche de pantaloni.

O pereche de pantaloni mulati cu talie inalta, care vin intr-o nuanta aprinsa sunt ideali pentru aceste femei pentru ca le vor scoate in evidenta senzualitatea si feminitatea.

Femeile care se afla in cautarea unei perechi de pantaloni de rama, isi pot indrepta atentia spre un top feminin cu volane sau pot deasemenea sa isi indrepte atentia spre un imprimeu floral si isi pot accentua talia cu o geanta de tip borseta sau cu o curea.

Ei bine, acestea sunt cateva exemple de pantaloni de dama pe care femeile ii pot alege in functie de tipul de silueta.

Deasemenea, pantalonii de dama trebuie alesi in functie de sezon, pentru ca pe timpul sezonului rece sunt necesari pantalonii confectionati din materiale care tin de cald.

Culoarea este un alt aspect de care trebuie sa tina cont doamnele si domnisoarele care se afla in cautarea unei perechi de pantaloni de dama.

Asadar, acestea sunt lucrurile de care trebuie sa tina femeile cont atunci cand se afla in cautarea unei perechi de pantaloni.

0 Shares
You May Also Like