Cum-sa-iti-decorezi-casa

Cum sa iti decorezi casa?

2 Shares
0
0
2

Unul dintre cele mai frumoase si totodata cele mai emotionante momente din viata unei familii este fara doar si poate acela in care reuseste sa isi construiasca o casa noua, sau de ce nu, sa isi cumpere un apartament.

Cu siguranta, fie ca iti vei construi o locuinta pentru tine si familia ta, fie iti vei cumpara de exemplu un apartament, in mod evident nu te vei putea muta in locuinta noua pana in momemtul in care aceasta nu va fi pusa la punct din toate punctele de vedere.

In primul rand cand va fi gata de ridicat casa, va trebui sa iti alegi usile si ferestrele, si in mod evident vei opta pentru usi si ferestre termopane. La fel vei proceda si daca iti vei cumpara un apartament, pentru ca stim cu totii ca atunci cand se incepe renovarea unui apartament, se incepe cu inlocuirea usilor de la camere si a ferestrelor.

Dupa ce vei alege geamurile si usile, cu siguranta urmatorul pas va fi acela de a alege parchetul pentru camere, respectiv gresia si faianta pentru bucatarie si pentru baie. Acestea sunt deasemenea elemente foarte importante care tin de amenajarea interioara a unei case.

Atunci cand deja vei avea geamurile si usile alese si montate pentru noua ta locuinta, iar mai apoi iti este montat parchetul, dupa care se pune gresia si faianta, se poate spune ca pe jumatate ai terminat de renovat locuinta.

Urmatorul pas il reprezinta fara doar si poate gletuirea si zugravirea peretilor, iar mai apoi va incepe operatiunea de curatenie a locuintei. Cand vei avea usile si geamurile care iti plac, parchetul este pus, deasemenea si gresia si faianta, locuinta este deja zugravita, nu mai ramane altceva de facut decat sa incepi sa cauti mobilierul perfect, iar mai apoi aparatele electrocasnice.

In primul rand va trebui sa alegi dormitoarele, pentru ca acestea sunt foarte importante, iar mai apoi va trebui sa incepi sa iti indrepti atentia spre mobila.

In mod evident iti vei dori sa ai cea mai frumoasa mobila atat de bucatarie cat si mobila de camera pentru locuinta ta, si cu siguranta vei fi foarte incantat de modul in care iti va fi decorata casa la sfarsit.

Dupa alegerea obiectelor de mobilier, va trebui sa iti alegi un televizor LCD, pentru fiecare dormitor, si eventual un televizor micut pentru bucatarie. Deja dupa ce iti vei alegge si mobila, si dormitoarele, si televizoarele, te vei putea muta linistit in noua ta casa, alaturi de cei dragi.

Cu siguranta nu va trebui sa uiti de rafturi, care sunt foarte placute si care pot avea rolul de a personaliza decorul.

Vei putea opta pentru rafturi in colturile camerelor pentru ca acolo vei putea sa tii o multime de obiecte, ceea ce va arata impecabil. Vei putea sa tii pe rafturi chiar si sticlele cu cele mai scumpe bauturi, astfel ca musafirii care te vor vizita vor fi placut surprinsi.

Vei putea opta si pentru un raft micut pe care sa il folosesti pentru a pune pe el ghiveciurile cu flori, sau cateva carti. Si acest tip de rafturi pot avea o mare influenta asupra modului in care iti va fi decorata locuinta.

2 Shares
You May Also Like