Cum-sa-cumperi-incaltaminte-pentru-copii

Cum sa cumperi incaltaminte pentru copii?

0 Shares
0
0
0

Sa cumperi incaltaminte pentru copii poate fi o provocare, din mai multe puncte de vedere.

Copiii, mai ales la o varsta mai mica, nu pot sa raspunda clar daca o pereche de pantofi ii jeneaza, daca li se muleaza bine pe picioruse, iar fiindca sunt copii nu o sa le poti retine atentia foarte mult timp.

Astfel cumparaturile de haine si incaltaminte pot deveni o adevarata corvoada.

Cel mai bine este sa mergi intr-un magazin cu o oferta bogata de incaltaminte, si sa nu incerci sa cumperi tot deodata, ci pe rand, in Iasi gasesti incaltaminte de copii la Selgros, in timp ce faci cumparaturi pentru casa, poti sa cumperi si cate un obiect de incaltaminte pentru copiii tai.

Uite cateva idei care te pot ajuta cand e vorba de incaltaminte de copii :

– copiii mai mici nu vor verbaliza cand o pereche de pantofi nu mai le este buna, pur si simplu vor refuza sa ii poarte sau vor plange cand sunt incaltati cu ei. Astfel, ar trebuie sa verifici regulat pantofii copiilor, cresc repede si pantofii raman in urma.

– un copil nu va avea rabdare sa probeze intr-una mai multe perechi de pantofi, este mult mai simplu sa masori talpa sa si sa cauti astfel pantofi de marimea potrivita. Cel mai bun mod este sa trasezi forma piciorului sau pe o foaie de hartie.

– evita incaltamintea pentru copii fara sustinere. Copii nu sunt la fel de coordonati ca adulti, astfel orice pereche de pantofi care nu e prinsa in vreun fel, prin scai, siret sau fermoar, le poate cadea de pe picior si se pot rani in acest fel.

– nu e deloc usor sa incalti un copil, se misca mereu, nu are rabdare, asa ca nu iti ingreuna situatia cumparand o pereche de incaltaminte care se pun greu. Alege o o pereche simpla, pe care poate sa o ia si copilul singur, astfel va invata un lucru nou.

In momentul in care cumperi incaltaminte pentru copii, retine ca perechea pe care o vei achizitiona trebuie sa fie cat de comoda posibil, altfel copilul va refuza sa o poarte, si in acelasi timp retine ca incaltamintea pentru copii este temporara, picioarele cresc repede.

Selgros Iasi
Produse alimentare si nealimentare
Soseaua Nicolina nr. 57A Iasi,
700711, RO
Tel: 0232 306 000
Fax 0232 306 199

0 Shares
You May Also Like