Cum-sa-castig-sume-mari-la-pariuri

Cum sa castig sume mari la pariuri ?

0 Shares
0
0
0

Orice parior doreste sa castige sume mari de bani la pariuri , din pacate nu este la fel de simplu pe cat pare . Ceea ce este cert este faptul ca , cu cat esti mai bine informat cu atat iti cresc sansele de castig .

Pe www.e-pariuri.ro gasesti toate informatiile de care ai nevoie (clasamente , meciuri live , un blog dedicat pariorilor etc ) . In plus , acest site iti ofera si biletul zilei , o selectie a celor mai bine cotate evenimente sportive ale zilei .

Pentru mai multe informatii te invit sa accesezi chiar acum www.e-pariuri.ro.

Potrivit statisticilor , una dintre cele mai apreciate scheme de pariuri este ‘’schema castigului piramidal a lui d’Alembert’’ ( denumita si ‘’schema progresiva a matematicienilor’’) . Jean Le Rond d’Alembert a fost un vestit matematician si fizician care a trait in Franta intre anii 1717 si 1783 . Teoria dezvoltata de acesta presupune o balanta intre probabilitatile de reusita si cele de esec ale unui anumit eveniment sportiv .

Ce inseamna mai exact ? Ei bine , schema lui d’Alembert presupune cresterea cu o unitate a mizei pariului in cazul in care pariul este necastigator si scaderea , tot cu o unitate, a mizei in cazul in care pariul este castigator . Suma poate sa cresca sau sa scada in functie de cota aferenta evenimentului respectiv . 

Iata care sunt pasii pe care un parior , care doreste sa utilizeze aceasta schema , trebuie sa ii utilizeze :

– Pasul 1 . Pariaza o suma de 10 lei pe o cota de 1.80 . Daca pierzi , pariaza data viitoare 20 lei . Daca de aceasta data inregistrezi castig pentru pariul urmator te intorci la miza de 10 lei . Astfel , dupa fiecare pariu castigat suma mizata scade cu o unitate . In cazul de fata unitatea este 10 lei .
– Pasul 2 . In cazul in care si dupa ce ai pariat 20 lei si ai pierdut este important sa mentii ritmul . Astfel , pentru urmatorul pariu mizezi 30 lei . De aceasta data inregistrezi castig . Cat pariezi in continuare ? 10 lei sau 20 lei ? Conform strateguei , suma mizata scade cu o unitate , adica cu 10 lei , ceea ce inseamna ca urmatoarea suma mizata este 20 lei .
– Pasul 3. In caz contrar , daca ai ajuns sa pariezi 30 lei si inca nu ai castigat , pentru urmatorul pariu maresti miza cu o unitate . Si continui in acest ritm pana inregistrezi castig .

Fie ca optezi pentru aceasta strategie , fie ca alegi o alta , trebuie sa sti ca nu este suficient sa ai bani si sa urmezi cu strictete regulile . Trebuie sa ai toate informatiile despre partida pe care vrei sa mizezi , sa stii cum sa faci o analiza corecta a acesteia , si nu in ultimul rand sa sti sa te autocontrolezi .

Sa nu crezi ca doar alegi cateva cote si castigul este garantat . Daca vrei cu adevarat sa castigi bani trebuie sa muncesti pentru asta .

Instinctul si norocul sunt alti factori care influenteaza de foarte multe ori , insa cu cat esti mai informat cu atat exista o mai mare posibilitate sa eviti evenimentele surpriza .

Un alt factor foarte important este reprezentat de suma de bani pe care esti dispus sa o investesti . Dupa parerea mea , pariurile reprezinta o afacere . Iar o afacere ajunge sa fie de succes cu o investitie pe masura si cu decizii inteligente .

Oricum , sa nu te astepti sa inregistrezi castiguri substantiale inca de la inceput . Chiar daca ai parte de ‘’norocul incepatorului’’ nu inseamna ca ai devenit parior profesionist peste noapte .

0 Shares
You May Also Like