Cum-putem-decora-elegant-un-brad-de-Craciun-cu-bani-putini

Cum putem decora elegant un brad de Craciun cu bani putini?

0 Shares
0
0
0

Luna decembrie este, fara discutie, luna cadourilor de Craciun si a decoratiunilor.

Odata cu apropierea vertiginoasa a Mosului, toata lumea umbla innebunita dupa cadouri de Craciun si decoratiuni pentru a avea parte de bucurie si pentru a-i face pe cei dragi fericiti.

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre cum putem decora un brad de Craciun cu bani putini.

Este posibil sa decoram un brad de Craciun cu bani putini, stabilindu-ne un anumit buget dinainte? Raspunsul este DA! Unele dintre cele mai frumoase decoratiuni pentru Craciun sunt, de asemenea, si cele mai scumpe, insa, daca folosim aceste decoratiuni scumpe drept sursa de inspiratie, putem sa ne facem propriile noastre ornamente luxoase si accesibile ca pret pentru pomul de Craciun.

Trebuie sa fim atenti la acele tipuri de decoratiuni care ne fac cu ochiul si sa descoperim ce anume ne-a atras atentia asupra lor astfel incat sa putem realiza un brad de Craciun superb.

Schemele de culori sunt primele cu care ar trebui sa incepem. De obicei, alegerea a numai doua culori precum auriu si rosu sau argintiu si albastru, poate crea un aspect elegant pentru bradul nostru. Putem folosi, de asemenea, diferite nuante ale acelorasi doua culori pentru un aspect de straturi bogat.

Un lucru inteligent pe care il putem face este sa mergem la magazinele de artizanat sau la magazinele cu produse second-hand pentru a cauta acele obiecte care sa aiba culorile pe care ni le-am ales, obiecte care par scumpe, dar nu sunt. Un exemplu de astfel de obiect poate fi globul argintiu. Chiar daca arata ieftin sau este partial uzat, ii putem lipi o panglica sau un alt ornament pentru a-l face sa arate mult mai elegant, fara a cheltui foarte mult.

Pe langa o schema de culori eleganta, ar trebui, de asemenea, sa avem o tema generala in minte. Am putea crea un aspect de poveste minunata cu zapada folosind albastru si argintiu cu accente albe si clare. Chiar si turturii de plastic ieftini pot ajuta la decorarea eleganta a bradului de Craciun cu putini bani.

Pentru asta trebuie sa inlaturam acele carlige subtiri si sa adaugam o panglica de satin care sa aiba, de preferat, o nuanta de albastru. Putem folosi lungimi duble de panglica atat pe albastru cat si pe argintiu din moment ce la magazinele cu produse second-hand pot fi gasite bobine intregi la preturi foarte mici.

Globurile de plastic transparente sunt destul de ieftine si pot arata elegant daca le umplem cu diverse materiale de bun gust si adaugam niste panglici frumoase. In functie de tema pe care o alegem, putem folosi flori de matase sau modele origami pe care sa le punem in interiorul globurilor transparente.

Atunci cand combinam aceste globuri cu alte ornamente intr-un pom, trebuie sa coordonam culorile cu grija astfel incat sa nu existe nepotriviri. Decoratiunile care sunt in culori tipatoare sau foarte luminoase, contrastante nu vor arata, probabil, foarte elegant.

Pentru mai multe detalii cu privire la cadourile de Craciun si decoratiuni nu ezitati sa accesati Econvenabil.ro.

0 Shares
You May Also Like