Cum poate fi ajutat dispozitivul iPhone tina mai mult timp incarcat?

Cum poate fi ajutat dispozitivul iPhone tina mai mult timp incarcat?

0 Shares
0
0
0

Daca durata de viata a unui acumulator iPhone scade mai repede decat de obicei, primul lucru pe care doriti sa-l faceti este sa aflati daca folositi sau nu iPhone-ul in mod diferit. Acest lucru ar putea explica unele dintre problemele bateriei dvs.; dar daca sunteti sigur ca este mai mult decat atat, va vom ajuta sa remediati noile probleme de actualizare si sa economisiti durata de viata a bateriei.

Aceste sfaturi vor functiona pe toate modelele iPhone, inclusiv iPhone 5S, 6, 6s, 7, 8 si X, precum si toate noile modele iPhone.

iOS 12 pe iPhone: Sugestii pentru remedierea problemelor din setari

Cu iOS 12, iPhone-ul dvs. va recomanda anumite modificari ale setarilor pentru a va salva durata de viata a bateriei. Pentru a vedea ce recomanda iPhone-ul dvs.:

 • Deschideti aplicatia Setari.
 • Atingeti bateria.
 • In sectiunea Insights and Suggestions, iPhone va va sugera modificari ale setarilor care vor imbunatati durata de viata a bateriei.
 • Puteti apasa pe fiecare sugestie pentru a trece la setarea care trebuie schimbata.
 • Sau, daca nu doriti sa faceti schimbarea, cel putin stii ca contribuie la scurgerea bateriei.

Opriti functia Raise to Wake

Toate modelele iPhone au functia Raise to Wake pornita implicit (iOS 10.3 sau o versiune ulterioara). Acest lucru ar putea fi o parte a problemei dvs., mai ales daca va ridicati iPhone-ul foarte mult sau daca tineti tot timpul telefonul in mana oriunde va deplasati.

Ecranul iPhone care se aprinde constant va duce cu siguranta la golirea bateriei. Pentru a dezactiva functia Ridicati la Wake on iPhone:

 • Deschide setarile.
 • Atingeti Display & Luminozitate.
 • Gasiti Raise to Wake si opriti-l.

Actualizati toate aplicatiile disponibile

Cand Apple lanseaza o noua actualizare pentru iOS, dezvoltatorii trebuie sa se joace si cu captura. De aceea exista o versiune beta a iOS pentru dezvoltatori – astfel incat ei sa poata pregati si optimiza aplicatiile lor pentru cel mai recent si cel mai bun sistem de operare.

Daca nu actualizati automat aplicatiile pe iPhone, stabiliti timpul ideal pentru a actualiza toate aplicatiile disponibile, care ar putea ajuta in mod serios la scurgerea bateriei iPhone. Acest lucru se datoreaza faptului ca dezvoltatorii se afla in fazele initiale ale lansarii celor mai recente versiuni ale aplicatiilor lor care sunt pregatite sa functioneze cu iOS 12.

Pentru a va actualiza aplicatiile:

 • Deschideti App Store.
 • Atingeti Actualizari din partea dreapta jos a ecranului.
 • Atingeti Actualizare toate in coltul din dreapta sus.

Reporniti iPhone-ul

Repornirea dispozitivului este de rezolvare a problemelor 101. Daca ati avut vreodata o problema cu un dispozitiv, Apple probabil ca stiti ca o simpla repornire aproape intotdeauna ajuta. Repornirea iPhone-ului dvs. probabil ca nu va rezolva complet problema descarcarii rapide a bateriei cu iOS 12, dar este probabil sa-i dati un pic de stimulare.

Pentru a reporni iPhone-ul:

 • Tineti apasat butonul Side pana cand pe ecran apare Slide to Power Off.
 • Glisati pentru a opri iPhone-ul.
 • Odata oprit, tineti apasat butonul Side pentru a porni din nou dispozitivul iPhone.

In cazul in care urmati toti acesti pasi, insa problema nu poate fi remediata, atunci cu siguranta este necesar sa mergeti cu dispozitivul in service, acolo unde specialistii vor constata daca se impune inlocuirea acumulatorului.

0 Shares
You May Also Like