Cum organizam o petrecere pentru copii?

Cum organizam o petrecere pentru copii?

0 Shares
0
0
0

Daca organizati o petrecere pentru copii este foarte important sa va ganditi si la unul sau mai multi animatori. Acestia vor tine copiii mereu ocupati si de asemenea, ii vor face sa se simta bine si implicati pe toti copiii prezenti la petrecere, iar activitatile vor fi inedite.

In plus, este foarte important si faptul ca cei mici vor avea la petrecere personajul favorit. Pentru cei mai buni animatori noi va recomandam sa intrati pe www.Ursulla.ro.

Unele petreceri pentru ziua copiilor par a fi un adevarat spectacol de circ, in sensul bun al cuvantului. Dar adevarul este ca copiii sunt foarte multumiti de o petrecere simpla, atata timp cat este planificata in functie de nevoile si gusturile lor. Urmati aceste sfaturi si organizati o petrecere distractiva pentru toata lumea, chiar si pentru adulti.

Copilul ar trebui sa contribuie la alegerea temei si a activitatilor pentru petrecere si poate chiar sa ajute la proiectarea invitatiilor: sa le deseneze pe hartie (sau pe un puzzle gol) si sa coloreze desenele, sa taie poze pentru a le lipi pe invitatii goale sau sa lipeasca autocolante.

Odata ce ati ales o tema, faceti-o sa rezoneze cu toate aspectele petrecerii. De exemplu, o excursie la acvariu ar putea include invitatii in forma de peste, pungi de cadouri cu tematica acvatica si etichete atasate la cookie-urile sub forma de cubulete de gheata.

Doua ore sunt prea mult pentru o petrecere pentru copii. Tineti copiii ocupati de la sosire si pana la plecare; Evenimentul principal ar trebui sa inceapa de indata ce majoritatea oaspetilor au sosit. Serviti alimente si prajituri in ultima jumatate de ora. Terminarea naturala a unei petreceri este semnalata atunci cand copiii mai mici devin obositi.

Copiii mici sunt prea tineri pentru activitati complicate. Ramaneti la jocuri familiare, cum ar fi Pinnata, sau puteti planifica o vanatoare de comori. Copiii de peste 5 ani au nevoie de mai multa stimulare: luati in considerare angajarea unui magician sau a unui profesor de dans sau planificati o excursie la o sala de bowling din apropiere sau la un teren de golf miniatural.

Copiii iubesc sa fie creativi la petreceri. Ii puteti lasa sa-si decoreze propriile felii de paine sau organizati una dintre aceste activitati simple: umpleti galeti cu creioane, stampile din cauciuc, sabloane si autocolante pentru a decora diverse planse. Furnizati cochilii, bolduri si eventual chiar butoni pentru a impodobi rame simple. De asemenea, puteti ajuta copiii sa faca papusi si sa-si puna in scena un spectacol de papusi.

Utilizati  formele speciale pentru face sandwich-uri in forma de floare sau stea si pentru a transforma un jeleu in litere ale alfabetului. Copiii mai mari isi pot face propriile pizza din briose. Serviti alimente care nu necesita taiere si sunt usor de cuprins de manute mici. Pentru a tine copiii ocupati in timp ce asteapta sa manance, acoperiti masa cu hartie si puneti ghivece de flori pline cu creioane  si hartii.

Odata ce tortul este taiat, serviti mai intai copiii mai mici, deoarece acestia au cea mai mare nevoie de recunoastere instantanee. Prajiturelele sunt o foarte buna optiune deoarece permit tuturor copiilor sa se descurce usor.

0 Shares
You May Also Like