Cum-ne-alegem-vestimentatia-de-seara

Cum ne alegem vestimentatia de seara?

0 Shares
0
0
0

De foarte multe ori ne trezim ca trebuie sa mergem la evenimente care au loc seara sau noaptea si habar nu avem cum am putea sa ne imbracam.

Noi va recomandam sa va faceti timp si sa va documentati inainte. Nimic nu este mai urat decat sa ajungem la un eveniment si sa facem nota discordanta fata de toti ceilalti invitati pentru ca suntem imbracati fara legatura cu evenimentul.

Trebuie sa mentionam ca nu la toate evenimentele care au loc seara avem nevoie de rochii de seara. Uneori poate fi necesar sa mergem la costum iar uneori se poate intampla sa fie suficienta o tinuta casual sau usor eleganta, si prin urmare mai jos va prezentam cateva reguli pentru o tinuta de seara care va vor scoate in mod cert din impas.

Asteptam cu nerabdare seri speciale cum ar fi cea de Revelion cand ne dorim sa fim cele mai elegante si cele mai stralucitoare. Sunt si unele reguli de baza din vestimentatie pe care nu ar trebui sa le trecem cu vederea in cazul in care ne dorim sa ne simtim bine sau sa fim admirate.

Rochiile de seara se aleg in functie de forma pe care o are corpul nostru. Daca aveti forma de para se recomanda rochiile care pot sa acopere soldurile si care descopera umerii pentru ca doar asa vom putea sa armonizam toata alura.

In cazul in care aveti corpul clepsidra atunci sunteti norocoase pentru ca va vine foarte bine orice sau aproape orice. Cele mai multe haine care sunt facute cum sunt proiectate pentru tipul acesta de corp desi studiile au aratat deja ca sunt foarte putine femei care au forma aceasta de corp.

Daca aveti un bust generos si solduri mici atunci aveti forma unui triunghi inversat. Puteti sa va subliniati avantajul pe care il aveti purtand rochii care sa fie mai goale in zona de sus a corpului si sa acopere mai mult coapsele si soldurile.

De asemenea in acest caz puteti sa alegeti si ceva care sa acopere mai multa insa totodata sa scoata in evidenta frumusetea corpului. Noi va recomandam si modelul de rochii wrap care au aparut pentru prima data in anii 70. Aceasta se potriveste perfect la orice tip de corp si pune in valoare in mod desavarsit tinuta feminina.

Tinuta de seara se alege in functie de ocazi si de lcatie. Ele sunt doua aspecte foarte importante pentr a alege tinuta de seara. Sunt mai multe evenimente festive ce fac apel la tinutele care nu sunt foarte elegante.

De asemenea little black dress sau rochita pentru cocktail sunt de fiecare data alegeri foarte bune pentru petrecerile care au loc seara. Petrecerile de revelion pot sa fie unele dintre ele. Alegeti si rochii tinand cont de locatia in care mergeti. Daca localul este elegant atunci trebuie sa fiti tot elegante.

Rochiile alese pot sa fie purtate si cu accesorii din pietre pretioase, culori metalizate ori blanita, perle si alte astfel de accesorii pretioase. Daca evenimentul are loc intr-un pub atunci puteti fi casual si daca are loc in club atunci clar alegeti sexy.

0 Shares
You May Also Like