Cum-montezi-gresia-ca-un-profesionist

Cum montezi gresia ca un profesionist ?

0 Shares
0
0
0

Pentru cei mai multi dintre noi amenajarea sau reamenajarea locuintei se poate dovedi extrem de costisitoare . Putem face economii daca facem noi modificarile pe care le dorim .

Cu putina indemanare , cateva informatii de baza si echipament de specialitate iti poti reamenaja casa chiar tu . Epinvest.ro , una dintre cele mai apreciate companii de profil din tara noastra , iti pune la dispozitie o gama variata de scule electrice , echipamente si utilaje de constructii .

Produse la un raport calitate/pret imbatabil , personal calificat si servicii ireprosabile gasesti numai accesand www.epinvest.ro.

Dupa cum spuneam , poti sa economisesti sume considerabile de bani executand chiar tu anumite activitati de amenajarea sau reamenajare . Pe langa faptul ca materialele necesare sunt destul de costisitoare mai trebuie sa platesti si mesteri care sa realizeze lucrarea .

Ca sa nu mai vorbim de timpul in care persoane straine perinda prin casa ta . Daca faci tu totul , lucrezi cand vrei si cum vrei fara a-i deranja pe ceilalti membrii ai familiei .

De exemplu , poti sa montezi singur gresia din baie sau bucatarie . Trebuie sa incepi prin a face cea mai buna alegere in ceea ce priveste calitatea si design-ul placilor de gresie . Acestea trebuie sa fie de cea mai buna calitate , foarte rezistente la uzura si zgarieturi .

Mai subliniez inca odata , pentru ca nu faci o astfel de schimbare in fiecare zi , este extrem de important sa fii atent la calitatea si design-ul placilor de gresie .

Dupa ce ai depasit aceasta etapa trebuie sa montezi placile . Urmeaza cu strictete instructiunile producatorului cu privire la aplicarea mortarului si adezivului . Mare atentie , modul in care se aplica placile difera de la un model la altul , de la un producator la altul . Inainte sa incepi lucrul asigura-te ca ai inteles foarte bine ce ai de facut .

In momentul in care incepi aplicarea propriu-zisa a placilor trebuie sa ai mare atentie in respectarea distantei dintre acestea , in asa fel incat sa realizezi linii drepte . Mortarul-adeziv , pe care se aplica placile , trebuie sa fie foarte bine preparat pentru a crea cea mai buna adeziune atat cu placile cat si cu pardoseala . Mortarul se intareste in 48 de ore , ceea ce inseamna ca in acest interval nimeni nu trebuie sa calce pe placi .

Mare atentie , pentru un aspect placut si pentru siguranta , placile trebuie aplicate drept . De exemplu pentru aplicarea corecta a gresiei trebuie sa trasezi o linie dreapta , perpendicular cu unul dintre pereti .

Cum prepar mortarul-adeziv ? Sunt convinsa ca asta este urmatoarea intrebare pe care ti-o pui . Ei bine mortarul-adeziv se obtine amestecand pulberea cu apa pana in momentul in care se obtine o pasta omogena . Incearca sa nu prepari prea mult mortar-adeziv odata pentru ca acesta se usuca foarte repede si isi pierde aderenta .

Compozitia astfel obtinuta se intinde pe podea cu ajutorul unei unelte numite drisca zimtata . Aceasta brazdeaza mortarul pentru a obtine o intindere uniforma .Pentru ca placile sa se aseze foarte bine pe mortarul-adeziv acestea trebuie lovite usor cu un ciocan de cauciuc .

Iata cum poti sa economisesti o suma considerabila de bani . Presupun ca acum realizezi ca montarea gresiei nu este o activitate atat de complicata .

0 Shares
You May Also Like