Cum iti ajuta afacerea un procesator de plati online

Cum iti ajuta afacerea un procesator de plati online?

0 Shares
0
0
0

Pentru ca o afacere online sa functioneze, trebuie sa poata incheia tranzactii cu clientii sai. Iar pentru asta, ai nevoie de un serviciu procesator de plati online care sa medieze relatia dintre clienti, banci si magazinul tau online. Un serviciu procesator de plati pune la dispozitia clientilor mai multe modalitati de plata, ceea ce vine in intampinarea preferintelor si nevoilor acestora.

De ce este important sa oferi mai multe optiuni de plata clientilor? 

Cel mai mare avantaj, in acest caz, este impulsionarea deciziei de cumparare. Cu siguranta nu iti place sa vezi in rapoarte un cos de cumparaturi abandonat. 

Cel mai adesea, oamenii renunta la achizitie din cauze financiare (nu se incadreaza in buget, nu au banii necesari la momentul respectiv). Din fericire, exista modalitati de a-i convinge sa-si cumpere ceea ce isi doresc.

Plata cu cardul si rambursul nu sunt singurele metode de plata

Desi este adevarat ca mai e loc de imbunatatiri la capitolul plata cu cardul online in Romania, procentajul tranzactiilor online incheiate cu cardul a mai crescut in ultimul timp. Iar pe langa cardul clasic de debit, mai exista carduri de credit, pentru plata in rate sau, mai simplu, creditele online, acordate in doar cateva minute.

Asadar, poti cu usurinta sa extinzi posibilitatile de plata oferite clientilor tai. Da-le oamenilor sansa sa aleaga cea mai convenabila metoda de plata, pentru ca asta ajuta la cresterea numarului comenzilor si a valorii cosului de cumparaturi. 

Iar cu ajutorul unui serviciu de plati, vei putea face asta simplu si rapid, fara a fi nevoie sa iei legatura cu fiecare procesator si banca in parte.

Plata in rate creste valoarea cosului de cumparaturi si loialitatea clientilor

Exista numeroase situatii in care oamenii renunta la a mai cumpara produsele pe care si le doresc, pentru ca nu dispun de banii necesari la momentul acela. Pentru a nu pierde aceste posibile comenzi, ofera utilizatorilor sansa de a-si achita cumparaturile in rate. 

Optiunea de a achita cumparaturile in cateva transe, ce reprezinta sume mai mici, ii face pe oameni sa cheltuie mai mult. Clientii tai nu vor cumpara doar un produs sau doua, vor adauga mai multe in cos, stiind ca pot sa-si imparta cheltuiala.

Plata in rate intr-un magazin online poate fi oferita prin intermediul cardurilor de cumparaturi (carduri de rate emise de diferite banci), poate fi un imprumut de tipul Buy Now, Pay Later (Cumpara acum, Plateste mai tarziu, cu scadenta in 30 de zile) sau poate fi un credit online, acordat rapid si fara drumuri la banca, pentru care clientul alege modalitatea de rambursare cea mai convenabila.

Sunt numerosi utilizatori care au carduri de rate sau care ar profita de creditele de consum oferite online. 

Iar acesti utilizatori reprezinta comenzi ratate in cazul in care nu exista metode de plata adecvate implementate in magazinul online. 

Sa oferi plata in rate online este mai usor decat crezi. In plus, clientii tai vor fi mai multumiti si mai tentati sa se intoarca pentru alte cumparaturi.

Vei gestiona totul intr-un singur loc (inclusiv retururile)

Sa oferi mai multe metode de plata in magazin nu inseamna mai multa bataie de cap. 

Avantajul unui serviciu procesator de plati online e ca ofera diverse modalitati de plata intr-un singur loc. 

Cu serviciul de plati GPayments iti va fi usor sa gestionezi sistemul de plati oferit de magazinul tau. 

Pentru comercianti, comisioanele sunt preferentiale, in functie de abonamentul Gomag ales, si tranzactiile usor de urmarit. Chiar si retururile se pot efectua din acelasi centru de comanda!

0 Shares
You May Also Like