Cum-inlocuiesti-touch-screenul-la-IPAD-in-trei-pasi

Cum inlocuiesti touch screen-ul la IPAD in trei pasi?

0 Shares
0
0
0

V-ati scapat cumva iPad-ul din mana si ati descoperit ca ecranul s-a crapat sau spart? Touch screenul de la iPad nu raspunde la comenzi sau raspunde haotic?

Nu va faceți griji, nu suntei singurul. Alaturati-va clientilor multumiti care si-au inlocuit touchscreen-ul de la iPad la Servicegsm.ro .

Serviciul de reparații iPad ofera servicii profesionale atat pentru inlocuirea touchscreen-ului cat si a altor componente urmand 3 pasi simpli: alege( ne gasiti accesand: www.servicegsm.ro ) , repara (oferim reparatii rapide realizate de personal calificat), colecteaza (reintrati in posesia iPAD-ului dvs ridicandu-l de la noi personal sau vi-l trimitem prin curier).

Repararea touch screen-ului la iPad 

Touch screen-ului la iPad s-a spart? Stiti ca garanția Apple nu acopera daunele fizice ale acestuia si va va cere destul de mult pentru a-l repara? Asa ca, in cazul in care ecranul iPad-ulului s-a spart, ai nevoie de cineva care il poate repara.

Exista de fapt doua ecrane la iPad. Ecranul inferior controleaza imaginile care apar, in timp ce partea superioara este de fapt “fata” din sticla. Aceasta parte controleaza capacitatile de “atingere”. Deci, daca iPad-ul nu recunoaste comenzile tactile ar putea fi, datorita faptului ca touch screen-ul este defect. Ecranul inferior este numit display LCD, in timp ce ecranul superior se numește digitizor.

Ecranul de sticla s-a spart? A cazut si s-a ales cu crapaturi care arata ca o panza de paianjen? Grafica arata bine, doar sticla este distrusa? Sau poate nu raspunde la atingere? Acest ecran controleaza capacitatea de atingere si protejeaza display-ul LCD, care arata grafica. Deci,e posibil ca acesta să fie distrus, iar grafica sa arate bine dedesubt. Inlocuiți-l cu unul nou, ca sa arate la fel de bine.

Touch screen-ul este o componenta foarte importanta a iPad-ului. Cand acesta se zgarie sau crapa, funcționalitatea iPad-ului este afectata facandu-l dificil de utilizat. Dacă aveți un ecran de iPad crapat apelati la serviciile noastre cu incredere. Nu incercati asta acasa!

In fiecare zi intalnim oameni care au incercat sa isi repare singuri touch screen-ul. Exista “tutoriale” peste tot pe internet care explica cat de ușor este. Nu este deloc ușor si puteti provoca daune ireparabile iPad-ului dvs daca se rupe unul dintre cele mici conectorii de pe placa de baza. Nu iei in considerare inlocuirea ecranulului la televizor, nu-I asa ? Asa ca va rugam lasti reparatiile iPad-ului dvs pe mana experților.

Iata cateva dintre simptomele unor defectiuni: ecranul de sticla este crapat; touch screen-ul nu raspunde la atingere; ecranul de sticla s-a spart; tastatura de pe ecran nu funcționeaza; sticla este zgariata.

Va rugam sa luati in considerare si faptul ca, daca carcasa iPad-ului este indoita, chiar si numai ușor, exista sanse ca si aceasta sa trebuiasca sa fie inlocuita. Daca este indoita, se prea poate ca eranul sa nu se potriveasca. In unele cazuri, carcasa de aluminiu se poate re-ajusta dar nu va fi complet neteda ca si atunci cand l-ati cumparat.

Repararea display-ului LCD

Display-ul LCD de pe iPad este cel care afișeaza grafica. Este, in general, o component foarte rezistenta, dar se poate deteriora la o cadere, sau la infiltarea de lichid in iPad-ul dvs. Daca vedeți linii colorate, linii gri, pete albe, pixeli morti pe ecran sau display-ul este complet alb, palpaie sau nu are lumina de fundal, acesta trebuie inlocuit. Display-ul LCD este in mod normal protejat de lovituri de ecran de sticla de deasupra acestuia, dar chiar si asa se poate deteriora.

Uneori se incepe cu problem la nivelul graficii, carese tot agraveaza iar uneori, este complet alb. Simptomele defectiunilor la nivelul acestuia pot fi: craparea sau fisurarea ecranului de sticla; aparitia unei pete negre ca de cerneala; nu afiseaza nimic sau se vede sau foarte intunecat; linii verticale vizibile pe ecran; pixeli morti pe ecran; problem cu grafica( de exemplu, pete roșii care apar la intamplare).

0 Shares
You May Also Like