Cum-gasim-o-firma-de-constructii-serioasa

Cum gasim o firma de constructii serioasa

0 Shares
0
0
0

Fie ca vorbim despre noul sediu al firmei dumneavoastra, despre o locuita noua sau un spatiu amenajat pentru planuri viitoare, avem nevoie serviciile unei firme de constructii.

Raportandu-ne pe plan local, este foarte important sa stim ce ne dorim de la firma pe care o vom contracta. Dorim excelenta obtinuta prin contractarea unei companii de constructii respectabile, sau dorim un nou videoclip pe Internet cu “muncitorul” Dorel si prietenii sai? Adevarul este ca, in conditiile in care in Romania exista foarte multe firme cu acest profil, cautarea uneia care sa se muleze pe profilul dumneavoastra, se poate transforma usor in proverbiala cautare a acului in carul cu fan.

In momentul in care se contracteaza o astfel de companie, pentru executarea unei lucrari: fie ea cladire de birouri sau chiar locuinta proprie, trei caracteristici ies in evidenta: seriozitate, calitate, promptitudine. Deoarece nu va doriti ca noua dumneavoastra resedinta doar sa reziste mult, ci va doriti sa fie si completata in timpul negociat. Timpul inseamna bani, nu-i asa?

Poate va intrebati cum putem gasi o firma de constructii cluj precum DKR Construct. Raspunsul este simplu si format din cativa pasi foarte usori:

In primul rand, este nevoie de putina cercetare. Ce proiecte a mai avut firma respectiva in trecut, ce proiecte are in desfasurare si bineinteles daca au avut intarzieri si cat de mari au fost intarzierile respective.

Pasul doi, si ultimul de altfel, este reprezentat de abordarea companiei printr-o discutie fata in fata referitoare la proiectul dumneavoastra. Poate aveti anumite idei in privinta design-ului, sau doriti un anumit tip de materiale de constructii. Sau poate aveti nevoie de realizarea constructiei in regim de urgenta. Totul poate fi discutat in prealabil, pentru a se stabili o colaborare buna, bazata pe cele trei caracteristici mentionate mai devreme: seriozitate, calitate si promptitudine.

Atat in constructii cat si in orice alt domeniu de activitate, comunicarea este primordiala. Gasirea unei companii care sa fie dispusa la discutii si care sa puna clientul pe primul loc, inseamna ca nu doar gasirea unei companii de constructii ci si a un partener cu care veti mai colabora cu siguranta, si in alte momente importante ce vor necesita prestarea unor servicii de calitate.

“Desigur, pe hartie si din discutii totul pare roz, dar cu cladirea mea cum ramane?” Pentru realizarea constructiei dorite este nevoie de personal calificat, cu experienta, cu o mentalitate orientata spre rezultate exceptionale in limita timpului oferit. Este nevoie de materiale de calitate si de un design, desigur, atragator. Fiindca in fond, imaginea este totul, nu? Si prima imagine este intotdeauna cladirea in care va aflati. Toate aceste lucruri se discuta si implicit se afla, in urma completarii pasului doi, mai sus mentionat.

Restul reprezinta doar asteptarea finalizarii fizice a ideii ce, pana la discutia cu o companie precum Dkrconstruct.ro , nu era decat o schita pe o foaie de hartie. Iar la final, petrecerea de “casa noua” si desfacerea unei sampanii in vederea unei colaborari fructuoase. de lunga durata. Cum putem gasi in Romania o astfel de companie de constructii? Cred ca acum stiti raspunsul!

0 Shares
You May Also Like