Cum-avem-grija-de-decoratiunile-de-Craciun

Cum avem grija de decoratiunile de Craciun?

0 Shares
0
0
0
Cu totii iubim impodobirea casei si a bradului in perioada Craciunului, insa totodata stim cat de mult uram momentele in care Sarbatorile au trecut, iar noi trebuie sa strangem decoratiunile si sa le depozitam astfel incat sa le putem folosi si anul urmator.
Sigur ca nu toata lumea alege sa foloseasca aceleasi decoratiuni de Craciun, asa ca, pentru acestia exista atatea magazine atat fizice cat si online care ofera o gama extrem de larga de decoratiuni Craciun.
Iata totusi cateva sfaturi pentru cei care doresc sa refoloseasca decoratiunile, astfel incat anul viitor sa arate impecabil.

In ceea ce priveste instalatia pentru bradul de Craciun, recomand ca aceasta sa fie rulata si legata astfel incat anul ce urmeaza sa nu mai fiti nevoiti sa va pierdeti minute in sir pentru a incerca sa descurcati firele.
Legat de ornamentele pentru brad si casa, consider ca este crucial sa faceti putina curatenie  in cutiile cu decoratiuni inainte de a le strange, iar asta inseamna sa aruncati toti ce este vechi si tot ce s-a stricat in timp si totodata sa incercati sa va decideti ce merita pastrat si ce nu.
Dupa ce ati strans in cutiile mici ceea ce intra in cutii relativ micute, raman elementele mai mari de pilda coronitele de brad de pe usi, sau chiar bradul in sine, iar aici ma refer la cel artificial pe care recomand sa il strangeti cu grija, nu inainte de a il elibera complet de decoratiuni, astfel incat sa poate fi strans cat mai compact si cat mai organizat, pentru a se pastra mai mult timp ca nou.
Intr-un  final, dupa ce credeti ca ati strans absolut totul, incercati sa va faceti o lista cu ce ornamente si decoratiuni ati aruncat si ce ati pastrat pentru a va ajuta anul viitor sa va organizati mult mai rapid si totodata puteti face un wishlist pentru urmatorul an, pe care sa il notati pe o lista si sa o lasati intr-o cutie cu ornamente.
0 Shares
You May Also Like