Cum-au-aparut-tricourile-personalizate

Cum au aparut tricourile personalizate?

0 Shares
0
0
0

Nu putem vorbi despre tricouri personalizate fara sa le cunoastem istoria. Inainte ca tricourile sa fie una din cele mai simple si mai populare forme de exprimare personala cu ajutorul vestimentatiei istoria pentru tricourile personalizate este tumultoasa si parcurge o lunga calatorie din zona aflata sub haine si pana in zona de suprafata.

In prezent sa apelam la imprimare tricouri nu e ceva la fel de iesit din comun la fel cum nu este nici purtarea de tricouri personalizate care nu mai este privita drept ceva ciudat.

In articolul acesta va prezentam o mare parte din istoria tricourilor personalizate de la inceputuri si pana in prezent. Stramosii tricoului personalizat sun piese vestimentare sexy pe cae in mod sigur vi le amintiti din filme cu scene amuzante ori ridicole din secolul XIX si anume lenjeriile de corp facute dintr-o singura bucata care aveau si nasturi.

Se pare ca persoanele care purtau lenheria aceasta lucrau in anumite conditii in care temperaturile erau ridicate si aveau si un simt practic atunci cand le decupau un doua bucati. Cu timpul piesele care acopereau zona de sus a corpului evolueaza si manecile au ajuns sa fie mai scurte. Rezulta un fel de tricou cu nasturi.

Popularitatea tricourilor creste in momentul in care soldatii poarta aceste tricouri ca si lenjerie de corp. In timpul liber sonldatii aveau obiceiul sa poarta tricourile la vedere in combinatie cu pantalonii de armata. Este foarte bine de retinut si faptul ca brandul care a expus pentru prima data tricourile in armata este fruit, un brand care in prezent este vazut ca preferatul persoanelor ce personalizeaza textile.

Pentru ca tricourile sunt ieftine, confortabile si practice ele au un mare succes si in randul muncitorilor si agricultorilor care le poarta in timp ce lucreaza.

Parintii incep sa isi imbrace copiii cu tricou in momentul in care ii trimit sa se joace iar copiii cresc si le poarta si in alte locuri nu doar in cele informale. La fel s-a intamplat si atunci cand tricoul anonim si alb a fost inlocuit cu succes cu tricouri colorate care au un anumit model sau anumire croiuri.

Cu toate acestea tricourile sunt pentru mult timp obiecte ce pot sa fie purtate pe dedesubt si care au reusit cu greutate sa castige teren considerabil fata de camasa. Au aparut asa si tricourile cu decolteuri in V mai ales pentru ca ele erau purtate pe sub camasi fara sa se vada.

Ne putem imagina o bunicuta din perioada respectiva care se uita la nepotul ei care pleaca la intalnire in tricou la fel cum si bunicile din prezent se uita le nepotii lor cu creasta punk.

Tricoul isi continua incet si cat mai timid ascensiunea spre sifonierele de la inceputul secolului 20 dar se intampla si ca niste persoane cunoscute sa le poarte in filme si apoi tricoul a devenit de neoprit.

Nu a durat mult pana cand cineva a inteles si ca bumbacul din tricouri este usor de personalizat si ca daca tot trebuie purtat la vedere este ma interesant daca are ceva scris pe el. Printre primele tricouri personalizate putem enumera si pe cel de la Air Corps din anul 1942 pe care chiar si in prezent puteti sa il gasiti la vanzare in mai multe site-uri.

0 Shares
You May Also Like