Cele-mai-cunoscute-telefoane-din-lume

Cele mai cunoscute telefoane din lume

0 Shares
0
0
0

Cand ai un telefon performant, trebuie sa ai mare grija de el.

Daca ai un iPhone 5S, il incarci cu un incarcator iPhone 5S original, pentru a functiona cum trebuie, ai grija sa nu-l scapi prea des din mana si sa-l folosesti in asa fel incat sa functioneze cat mai bine.

Daca vrei sa cumperi un incarcator iPhone 5S original, asigura-te de faptul ca este intr-adevar original. Pentru un astfel de produs, site-ul Magazingsm.ro iti sta la dispozitie .

Telefoanele de la iPhone sunt foarte dorite, insa multi nu si le permit din cauza pretului. Cand nu-ti permiti un iPhone, iti cumperi un alt telefon si te poti bucura de multe ori de aceleasi functii.

De-a lungul timpului, companiile de telefonie mobila au scos pe piata o multime de telefoane, unele mai vandute, altele mai putin vandute, altele mai cunoscute, altele mai putin cunoscute. Daca e sa vorbim despre cele mai cunoscute telefoane din lume, luandu-ne dupa numarul de vanzari, nu putem sa nu amintim modelele care urmeaza: 

• Nokia 1110
Nu putem sa vorbim de cele mai cunoscute telefoane din lume daca nu vorbim de Nokia 1110. Si la ora actuala, multe persoane inca sunt posesoare ale acestui model care s-a lansat in anul 2003 si a fost vandut in peste 200 de milioane de exemplare. Cu siguranta ai folosit si tu un astfel de telefon, daca nu cumva ai fost si posesorul unuia.

• Nokia 3310
Din nou un model de la Nokia care a fost vandut in peste 160 de milioane de exemplare. Se pare ca cei de la Nokia chiar au avut succes cand au aparut astfel de modele.

• Nokia 5230.
Se pare ca peste 150 de milioane de pesoane au cumparat acest model de la Nokia. Telefonul a fost lansat in anul 2010 si a cucerit publicul prin caracteristicile lui.

• iPhone 4S
Daca ar fi fost sa facem un top al celor mai vandute smartphone-uri din lume, in fruntea clasamentului s-ar fi aflat iPhone 4S. Modelul a fost lansat in anul 2011 si a fost vandut in peste 60 de milioane de exemplare.

• Motorola Razr V3
Dupa o serie de modele de la Nokia care erau clar in topul preferintelor utilizatorilor de telefoane mobile, cei de la Motorola au lansat modelul Razr V3, care a avut un mare succes, fiind vandut in peste 130 de milioane de exemplare. Modelul a aparut in anul 2004 si a fost unul dintre cele mai vandute telefoane din istorie.

• Samsung Galaxy S2
Si cei de la Samsung au scos pe piata telefoane cunoscute de multi utilizatori. Ne referim acum la modelul de smartphone Galaxy S2, care s-ar afla pe locul doi daca am face un top al celor mai cunoscute smartphone-uri din lume. Samsung Galaxy S2 a aparut in anul 2011 si a fost vandut in peste 40 de milioane de exemplare.

Nu stim acum daca va mai ajunge vreo companie sa vanda atat de multe modele cate au vandut cei de la Nokia cand au lansat modelul 1110, insa stim sigur ca ceea ce vine din spate este din ce in ce mai puternic, avand in vedere faptul ca mereu se lanseaza telefoane din ce in ce mai performante.

0 Shares
You May Also Like