Cele-mai-bune-camere-de-supraveghere-de-mana-sub-acoperire

Cele mai bune camere de supraveghere de mana sub acoperire

0 Shares
0
0
0

Odata cu dezvoltarea tehnologiei din ultimii ani, camerele de supraveghere sub acoperire au devenit tot mai la indemana pentru toti dornicii din intreaga lume.

Astazi se pot gasi camere de filmat si de inregistrat de toate felurile, ce pot fi mascate in diferite obiecte obisnuite astfel incat supravegherea sa fie cat mai subtila.

Datorita tehnologiei tot mai avansate, camerele de supraveghere din ziua de azi au atat capabilitatea de filma, cat si de a inregistra audio.

Dupa cum am mai spus, exista mai multe tipuri de camere de supraveghere sub acoperire care sunt transferabile, acestea putandu-ne fi de folos in cele mai dificile si riscante situatii.

Daca iti doresti si tu un astfel de dispozitiv, iata o mica lista cu optiunile disponibile pe piata, care ar putea sa iti fie de mare ajutor:

Ceas cu camera video – Dupa cum sugereaza si numele, acest obiect este un ceas de mana, care dispune de o camera video montanta, in care sunt incorporate atat un microfon, cat si un DVR.

Acest ceas complet functional este foarte la moda, astfel incat poate fi purtat tot timpul daca iti doresti. Si pentru ca il porti la moda ca pe un simplu accesoriu frumos, vei fi in masura sa inregistrezi video si audio ori de cate ori vei avea nevoie sa il utilizezi.

In ziua de azi, exista mai multe companii care se ocupa cu astfel de servicii precum instalarea camerelor de supraveghere in Romania. Ia legatura cu una dintre aceste companii si bucura-te de beneficiile unui astfel de instrument incredibil.

Pixul cu aparat foto digital – La fel ca si ceasul cu camera de supraveghere sub acoperire, pixul cu camera este, de asemenea, bine conceput si are un aparat video foto integral color, cu microfon si DVR.

Acest pix poate fi usor de transportat in buzunar sau il poti regla pe o masa in timp ce inregistrezi audio si video. Deoarece acest pix este functional si ca scriere, il poti lua cu tine pentru a-l folosi oricand doresti.

Ochelari de soare cu camera – Acest accesoriu elegant vine, de asemenea, cu o camera video integral color, ce dispune, in acelasi timp, de microfon si memorie flash cu care sa poti inregistra atat audio cat si video, fara ca ceilalti din jur sa suspecteze ca faci acest lucru.

Camera montata in ochelari iti permite sa inregistrezi video in fiecare directie in care mergi. In plus, vei obtine, totodata, o optiune de dublare a memorie prin montarea unui micro SD in slotul dat.

Exista, de asemenea, ochelari de soare cu camera cu MP3 player integral, astfel incat sa te poti bucura de melodiile tale preferate atunci cand nu inregistrezi nimic.

0 Shares
You May Also Like