Cel-mai-cautat-site-de-web-design

Cel mai cautat site de web design

0 Shares
0
0
0

Cand vrei sa-ti deschizi un site este foarte important sa apelezi la oamenii care stiu cu adevarat ce au de facut astfel incat ceea ce tine de parte de web design sa fie la o calitate ireprosabila. Cei de la http://www.itexclusiv.ro/ ofera astfel de servicii la un standard foarte ridicat.

De ce sunt cei de la Itexclusiv.ro o firma cautata pe piata romaneasca si nu numai? Pentru ca ofera o multime de servicii, cum ar fi: web design, creare de magazine online, promovare site-uri, optimizare SEO, grafica 3D, administrare site web etc. Bineinteles, aceste servicii sunt oferite contra cost, in functie de fiecare serviciu in parte.

Ce vei gasi pe site? In primul rand, pe site-ul www.itexclusiv.ro vei gasi informatii legate de firma, din care vei afla faptul ca IT Exclusiv este o firma romaneasca, ce are peste 5 ani de experienta si sute de proiecte finalizate cu succes.

Daca esti interesat de preturile practicate, lucrurile sunt transparente total, in sensul ca vei gasi pe site toate preturile practicate. De exemplu, pretul pentru un Web Site standard este de doar 99 de euro si acesta va fi realizat in maxim 5 zile.

In pret este inclusa grafica personalizata, hostingul web, consultanta si training. Unora li se poate parea un pret mare, insa cei care lucreaza in domeniu isi pot da seama de faptul ca aces pret este unul foarte bun, avand in vedere calitatea serviciilor oferite.

Daca vrei sa beneficiezi de servicii de Hosting Web, tot aici vei gasi. Cel mai ieftin pachet este de foar 15 euro/an, iar cel mai scump de 55 de euro/an.

Pentru ca e important ca orice client sa vada intr-o oarecare masura produsul final al unei companii, ai la dispozitie un portofoliu web design in care poti vedea ce site-uri au fost realizate de cei de la IT Exclusiv de-a lungul timpului. Vei observa cu usurinta faptul ca exista site-uri pentru aproape orice domeniu, de la artisti pana la clinici, de la magazine online pana la firme de taxi. Indiferent de domeniul in care te afli, site-ul tau poate arata cel putin la fel de atractiv si calitativ ca cele pe care le gasesti in portofoliu.

Pentru a face site-ul cat mai atractiv pentru vizitatori, pe Itexclusiv vei gasi si o rubrica destinata noutatilor din domeniu. Poti afla astfel care sunt noii algoritmi de la Google, cum poti crea un site web, ce greseli sa eviti in web design sau informatii legate de targurile din domeniu.

In cazul in care ai nelamuriri legate de acest mare domeniu al web designului, pe site ai la dispozitie o rubrica speciala in care poti pune intrebari cu privire la ceea ce te intereseaza.

Asadar, daca esti in cautarea unui site care sa stie ce insemna cu adevarat web designul, IT Exclusiv poate fi una din alegerile perfecte pe care le poti face. Asta nu o spunem neaparat noi, ci clientii si rezultatele. Intra chiar acum pe site si vezi exact despre ce este vorba.

0 Shares
You May Also Like