Ce-trebuie-sa-stim-despre-telefoanele-Allview

Ce trebuie sa stim despre telefoanele Allview?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vrei sa iti inlocuiesti vechiul telefon mobil inteligent, in mod evident te gandesti la faptul ca nu ai vrea un telefon care sa se blocheze in timpul utilizarii, ci iti doresti un dispozitiv extrem de performant, al unui producator de renume de pe piata.

Ei bine, aceste dispozitive stim cu totii ca sunt destul de scumpe, iar tocmai din acest motiv se pare ca o  multime de persoane nu isi permit sa si le achizitioneze, sau fie fac tot felul de sacrificii, fie le cumpara in rate sau la pret de abonament, insa costurile acestora vor fi foarte ridicate.

In acest caz, va trebui sa iti cauti dispozitive de la un producator care sa fie cat de cat renumit pe piata, si care sa functioneze cat se poate de bine, fara a se bloca in momentul utilizarii.

Daca vei dori astfel de telefoane, trebuie sa stii ca le poti gasi fabricate de catre brandul romanesc Allview. Poti sa gasesti dispozitive de la acest producator care sa coste foarte putin, dar poti totodata sa gasesti si dispozitive care sa aiba preturi precum telefoanele brandurilor celebre.

Un alt mare avantaj  pe care il au aceste telefoane, este faptul ca in cazul in care apar anumite defectiuni, se pot gasi piese telefoane Allview la preturi foarte mici.

Ei bine, in continuare as dori sa iti prezint cateva modele de telefoane ale acestui producator, asupra carora se merita sa arunci o privire atunci cand vrei sa iti cumperi un telefon nou.

Cel mai bun telefon al acestui producator este fara doar si poate Allview X1 Extreme, care vine cu o memorie de 3 GB RAM, si cu o memorie interna de 32 GB. Ecranul este de tip IPS, de 5,5 inch, iar rezolutia este Full HD. Singurul aspect negativ al acestui dispozitiv este lipsa conectivitatii 4G.

Un alt model foarte performant al acestui producator este telefonul Allview X2 Soul, acesta fiind dealtfel si unul dintre cele mai intens promovate dispozitive ale acestui producator. Ecranul este de 5 inch si are rezolutie Full HD, iar grosimea dispozitivului este de doar 5,5 mm. Procesorul este octa-core Cortex A7 avand o frecventa de 1,7 Ghz, in timp ce memoria RAM este de 2 GB, iar memoria interna este de 16 GB.

Si modelul Allview V1 Viper S5G este unul de luat in seama atunci cand vrei sa iti cumperi un telefon mobil inteligent nou. Acesta are un ecran de 5 inch si rezolutie HD, iar memoria RAM este de 2 GB in timp ce memoria interna este de 16 GB.

Ei bine, aceste telefoane fac parte din gama X de produse, a portofoliului Allview, iar podusele din aceasta categorie fac parte din produsele de top.

In cazul in care iti doresti un dispozitiv de la acest producator, dar care sa fie mai ieftin, atunci iti poti indrepta atentia spre modelul Allview P6 Life, care are un display de 5 inch, 1 GB RAM iar memoria interna este de doar 8 GB, iar camera foto de 8 MP.

Un alt model si mai ieftin ar fi Allview A4 You, care are un ecran de doar 3,5 inch, memorie interna de 4 GB iar memoria RAM este de 512  MB RAM.

Asadar, acestea au fost cateva din modelele de telefoane ale acestui producator, iar tu iti vei putea alege dispozitivul ideal, in functie de nevoie si de preferinte.

0 Shares
You May Also Like