Ce-trebuie-sa-stii-despre-repatriere-decedati

Ce trebuie sa stii despre repatriere decedati

0 Shares
0
0
0

Atunci cand discutam despre repatriere decedati sunt mai multe elemente ce trebuie luate in calcul si de aceea incercam sa va oferim  cat mai multe informatii pentru a va ajuta in demersul pe care il faceti.

Va recomandam ca in cazul in care simtiti ca nu va descurcati sa incercati sa apelati la o firma specializata in astfel de servicii. Acestia stiu mult mai multe despre astfel de lucruri si de asemenea, stiu si cum sa rezolve toate aceste lucruri rapid si simplu si veti scapa de toata bataia de cap si de toata alergatura.

In general pe langa spitale oriunde in Europa, SUA, Canada, sunt si firme care au traditii si competenta care pot sa organizeze repatrierea persoanelor indiferent care ar fi tara de destinatie. O problema cu care ne confruntam foarte des este ca in general firmele acestea au si o lista de costuri desul de mari.

Este recomandat ca in cazul acesta sa nu va creati responsabilitati inainte de a lua legatura cu noi pentru a primi cea mai simpla solutie si cea mai economica varianta posibila. Primul lucru care ne intereseaza este ca pentru a repatria un om decedat din UE spre Romania, firmele specializate in asemenea servicii trebuie sa rezolve totul in 72 de ore de cand ati facut comanda.

Daca repatrierea are loc din tari cum ar fi Anglia, Italia, Spania, Franta sau Germania, costurile pentru repatriere pot sa scada semnificativ daca adoptati solutiile poropuse de noi. In cazul acesta exista si certitudinea ca vom face tot ceea ce putem pentru a va putea oferi o solutie buna si economica.

Ce ar trebui sa faceti in momentul in care va confruntati cu decese in familie.

Atunci cand se intampla sa pierdem o persoana apropiata este foarte important sa ramanem calmi si pentru a ne organiza putem urma mai multe sfaturi pentru ca totul sa decurga bine.

Nu acceptati sa discutati cu persoane necunoscute pe care le intalniti la morga ori pe holurile din spital si care va ofera serviciile funerare. Acestea pot sa fie interesate numai de banii vostri si nu sa va ajute in mod real sa va rezolvati problemele. Cazurile acestea pot sa fie intalnite preponderent si in tarile de Europa sau in statele in curs de dezvoltare.

Pentru a putea lua decizii corecte in asemenea momente este bine sa primiti si un raspuns concret de a firma de servicii funerare pentru orice intrebare adresata.

In costurile de repatriere va trebui sa fie incluse si toate serviciile care sunt necesare inclusiv taxele ale zonei unde s-a intamplat decesul. E foarte important sa discutati de la inceput costurile totale pentru repatriere pentru a nu avea si elemente surpriza atunci cand veti primi factura.

Este important sa fiti atenti daca cei cu care discutati nu vor sa va trimita un model de contract scris unde se specifica clar toate serviciile cerute si pretul pentru ele discutat si acceptat in prealabi. Daca ati vorbit cu o firma de transport funerar va suna de mai multe ori fara sa fi cerut sa fiti sunati poate fi un semn de intrebare.

0 Shares
You May Also Like