Ce-trebuie-sa-stii-despre-algoritmul-Panda

Ce trebuie sa stii despre algoritmul Panda?

0 Shares
0
0
0

Nu orice companie SEO se ocupa de optimizare SEO la un nivel avansat, asa cum este normal din moment ce platesti pentru astfel de servicii. Astfel de situatii sunt total neplacute, insa ele se intampla adesea, fapt pentru care, atunci cand alegi o astfel de companie, alege-o pe cea mai buna, nu pe cea mai ieftina.

Daca nu cunosti nicio astfel de firma, recomandarea noastra cu siguranta iti va surade. Ai auzit de DanBradu.ro? Aceasta firma ofera o optimizare SEO de inalta calitate. De ce spunem asta? Continutul articolelor este scris de specialisti cu o mare experienta in domeniu, specialisti care scriu articole unice, 100% originale, continutul acestora fiind unul bine documentat si calitativ. Totodata, articolele scrise sunt foarte interesante pentru cititori, ceea ce ajuta la cresterea sanselor ca numarul de persoane care iti viziteaza site-ul sa creasca.

Unde sunt publicate articolele? Pe site-urile firmei, care sunt in proportie de 100% personale, ceea ce iti garanteaza faptul ca ele vor ramane acolo pentru o perioada de timp cat mai mare. Nu vorbim de 10-20 de site-uri, ci de peste 100. De asemenea, articolele sunt postate si pe retelele de socializare, astfel incat succesul devine garantat. Pentru detalii: vedeti optimizare seo cu Danbradu.com .

Atunci cand alegi o firma SEO, unul din lucrurile importante care trebuie luate in calcul tine de faptul ca nu doresti sa fii penalizat de Google pentru un continut care nu este in concordanta cu cerintele. Cine informeaza Google-ul cu privire la acest aspect? Algoritmul Panda. 

Lansat in februarie 2011, la inceput, acest algoritm era anonim. Avea totusi o denumire, si anume „Fermieru”. Daca te intrebi de ce i s-a dat aceasta denumite, afla ca el afecta fermele de continut. Ce sunt fermele de continut? Site-uri pe care sunt postate informatii care provin de la alte site-uri, acest lucru practicandu-se pentru obtinerea unei pozitionari mai bune pe Google. Mai tarziu, algoritmul a luat denumirea de Panda, odata cu dezvaluirea numelui fondatorului sau Navneet Panda.

Cum functioneaza acest algoritm? Aseaza pe o buna pozitie in Google site-urile de calitate, si le penalizeaza pe cele mai putin calitative. Pentru algoritmul Panda, un site de inalta calitate inseamna un site care are:

• articole de dimensiuni semnificative, bine documentate si scrise cu atentie la detalii;
• articole cu un continut original in proportie de 100%;
• articole scrise corect din punct de vedere gramatical;
• articole care folosesc cuvantul cheie doar atat cat este necesar.

Odata cu lansarea acestui algoritm, se pare ca Google a primit o multime de reclamatii de la proprietari de site-uri nemultumiti, deoarece site-urile lor au coborat semnificativ in rezultatele cautarii pe Google. Google-ul nu ia in cosiderare faptul ca site-ul tau este foarte mare si vizitat de o multime de persoane. Pentru Google nu asta conteaza, ci sa ai un continut original, ceea ce la urma urmei inseamna respect pentru clientii tai.

Poti risca sa ajungi jos din acest punct de vedere, chiar daca vorbim de site-ul unei mari companii, sau te poti bucura sa ajungi cat mai sus, chiar daca esti o companie mai mica. Ceea ce conteaza este calitatea, fapt pentru care trebuie sa te asiguri de faptul ca informatiile din articole sunt cele dorite de Google. Cum poti face asta? Apeland la scriitori de contiut cu experieta in domeniu, scriitori pe care-i poti gasi intrand in contact cu cei de la http://danbradu.com/optimizare-seo/.

0 Shares
You May Also Like