ce-sa-nu-faci-extensii-par

Ce sa nu faci atunci cand porti extensii par natural

0 Shares
0
0
0

In momentul in care decizi sa optezi pentru extensii par natural pentru a-ti indeplini in sfarsit dorinta de a avea un par lung, bogat si matasos, trebuie sa stii ca exista cateva reguli pe care trebuie sa le respecti si cateva lucruri pe care trebuie sa le eviti pe cat posibil. Este foarte bine ca atunci cand te duci la un specialist pentru a-ti aplica extensii par natural sa il intrebi ce anume trebuie sa faci si sa nu faci pentru a le intretine cat mai bine, pentru a evita incalcirea parului, care ar putea duce la smulgerea firelor din extensii si pentru a preveni electrizarea parului natural remy.

Iata cinci lucruri pe care nu trebuie sa le faci atunci cand porti extensii par natural:

1. Nu iti spala parul cu apa fierbinte. Apa fierbinte afecteaza firul de par, fie ca este natural sau vopsit, si cu atat mai mult afecteaza extensiile. Indicat este sa folosesti apa calduta pentru a te spala pe cap, iar la final poti tine parul sub apa rece pentru cateva secunde. Apa rece va conferi stralucire parului, il va revigora, iar extensiile de par vor rezista mai mult si nu vor da semne de degradare daca respecti aceasta regula simpla.

2. Nu pieptana parul atunci cand este inca ud. Fiind ud, parul se descalceste mult mai greu, iar atunci cand porti extensii par natural risti sa smulgi fire din mesele aplicate langa radacina. Astfel, nu numai ca iti provoci durere, dar strici extensiile, iar acestea nu vor mai conferi volum parului tau.

3. Nu folosi placa de par sau ondulatorul aproape de baza extensiilor. Este bine stiut faptul ca atunci cand porti extensii par natural iti poti coafa parul ca de obicei si il poti chiar vopsi,deoarece mesele sunt realizate din par 100% natural, de calitate remy. Totusi, daca porti extensii cheratina sau extensii microring, trebuie sa fii atenta sa nu apropii prea mult placa sau ondulatorul de baza extensiilor, deoarece s-ar putea sa topesti cheratina sau inelele invizibile. Acest lucru ar putea dauna foarte tare nu numai extensiilor, ci si parului tau.

4. Nu inota cu parul deprins atunci cand porti extensii par natural. Daca vrei sa mergi la mare sau la piscina si intentionezi sa inoti, atunci este indicat sa iti impletesti parul si chiar sa il ridici intr-un coc ingrijit. Daca intri in apa cu parul desprins, parul ti se va incalci foarte tare, iar atunci cand vei incerca sa il pieptani vei smulge fire din extensii.

5. Nu te pieptana incepand de la radacina. Este clar ca atunci cand porti extensii par natural trebuie sa iti modifici rutina zilnica in ceea ce priveste ingrijirea parului. Foloseste un pieptan cu dintii rari si nu incepe niciodata sa te pieptani de la radacina, ci evita pe cat posibil aceasta zona. Riscul este acela de a agata baza extensiilor si de a le smulge sau a te trage de par foarte tare si dureros. Indicat este sa incepi sa te pieptani de la ceafa si numai pe lungimea parului.

Acestea sunt cele mai importante lucruri pe care nu trebuie sa le faci in perioada in care porti extensii par natural. Inainte de a face aceasta schimbare, trebuie sa tii cont de faptul ca exista acest set de reguli pe care trebuie sa le respecti daca vrei sa fii cu adevarat multumita de extensiile tale.

0 Shares
You May Also Like