Ce-noutati-aduce-iPhone-4

Ce noutati aduce iPhone 4?

0 Shares
0
0
0

iPhone este un gadget ravnit de toti utilizatorii din intreaga lume datorita calitatilor lui de invidiat.

Acum, mediul online ofera inclusiv posibilitatea achizitionarii unor piese de schimb pentru acest dispozitiv, inclusiv un acumulator iPhone 4 Original.

Pentru a cumpara acumulator iPhone 4 Original tot ce trebuei sa faci este sa verifici compatibilitatea lui cu telefonul pe care il detii si sa dispui de o suma modica de bani. Inlocuirea lui nu mai este de acum o problema.

Odata cu acest telefon, Apple a decis sa redenumeasca sistemul lui de operare si sa il transforme in iOS 4. El este prezent inclusiv pe iPad si iPod touch. iOS 4 ofera utilizatorului inclusiv o experienta multitasking. Astfel, utilizatorul poate asculta muzica in timp ce navigheaza pe internet cu ajtorul browserului Safari. Verificarea e-mail-urilor se poate face prin intermediul mai multor servicii.

Camera foto anterioara a modelului iPhone 4 permite purtarea unor convorbiri cu suport video, inclusiv cu ajutorului internetului, insa e bine de stiut ca ea nu este foarte performanta, fiind de tipul VGA. Atunci cand un utilizator face o inregistrare video cu camera foto posterioara, o singura apasare pe obiectul asupra caruia sa fie marita imaginea va duce la executarea rapida a acestei operatiuni. 

Carcasa lui este una deosebita, imbinand elementele din otel inoxidabil cu cele din plastic, astfel incat designul sa fie unul de varf. Convorbirile purtate sunt de o calitate mai buna deoarece microfonul telefonului are capacitatea de a reduce zgomotul de fundal si de a reda exact vocea utilizatorului.

Unghiul de vizualizare asigurat prin intermediul tehnologiei IPS este excelent, calitatea imaginii afisate mentinandu-se chiar si cand ea este privita din lateral. Partea neplacuta tine de faptul ca ecranul este conceput astfel incat, daca un strat al acestuia este afectat, intreg display-ul trebuie inlocuit. Bateria telefonului iPhone 4 este cu 14% mai mare decat a modelului iPhone 3GS.

Afisajul telefonului iPhone 4 se distinge si prin claritatea textului afisat, imbunatatind mult experienta cititului pe acest dispozitiv. Cartile si documentele pot avea si extensia .pdf, iar aplicatia special creata de Apple pentru ele se dovedeste de un real ajutor in asemenea situatii.

Datorita giroscopului pe care il include, iPhone 4 ofera o experienta imbunatatita celor carora le plac jocurile. O alta optiune deosebita inclusa de Apple in programul de operare al acestui smartphone este cea prin care denumita VoiceOver. Cu ajutorul ei, atunci cand o litera este atinsa cu degetul, utilizatorul poate auzi care este aceasta si decide daca o alege sau nu.

Asadar, smartphone-ul iPhone 4 a reprezentat pentru aceasta categorie de produse Apple o schimbare majora in toate privintele. Din momentul lansarii lui, compania americana a inovat continuu in acest domeniu, in fiecare an si cu fiecare lansare asteptata de iubitorii de tehnologie de pe intreaga planeta.

Nu in ultimul rand, e bine de stiut ca utilizatorii care au detinut un telefon 3GS trebuie sa actualizeze toate aplicatiile pe care le-a folosit. In acest fel, el poate beneficia din plin de toate avantajele oferite de sistemul de operare iOS 4. 

0 Shares
You May Also Like