Ce-este-presoterapia

Ce este presoterapia?

0 Shares
0
0
0

O sedinta de presoterapie reprezinta o metoda de slabire asistata ce are loc prin drenaj limfatic. Principalele sale calitati sunt de a imbunatati circulatia sagelui si circulatia limfatica de pe abdmen, brate, picioare si cu ajutorul unui costum care sa fie dotat cu camere care se desumfla si se umfla, determinand asa efectuarea acelui masaj specific.

Realizand drenajul limfatic ganglionii limfatici se vor elibera, iar stazele sunt eliberate in circulatia venoasa si in cea limfatica si functioneaza in limite normale. Presoterapia combinata cu electrostimularea ori cu starvacul ne ofera rezultate foarte bune in slabirea in centimetri si diminuarea celulitei.

O pompa speciala si controlata de pe calculator va umfla sectiunile individuale ale articolelor de imbracaminte sectionate in diverse camere care vor fi pozitionate in jurul membrelor. Pompa va umfla fiecare camera a costumului de tratament individual.

Dupa ce camera se umfla circuitul ei pneumatic se inchide. Lucrul acesta va permite pompei sa mentina si un nivel prestabilit si sa evite echilibrarea presiunii din celelalte camere. In momentul in care o camera este umflata, lucrul acesta va duce si la o crestere a presiunii din camera care se umfla anterior si va crea u gradient dublat de presiune.

Dupa ce camera pneumatic se inchide lucrul acesta permite pompei sa tina nivelul prestabilit si sa poata evita echilibrarea presiunii din celelate camere. Cand camerele sunt umflate lucrul acesta genereaza o crestere a presiunii din camerele umflate anterior si se creaza astfel un gradient de presiune care este dublat.

Se recomanda acest tratament pentru a trata celulita, stimuleaza eliminarea toxinelor existente in corp, ofera si o slabire eficienta, si este o alternativa foarte buna si sigura la liposuctie, modeleaza corpului si redefinesc musculatura in mod armonios, amelioreaza durerile si umflaturile oferint si un confort imediat, redefinesc picioarele, bratele si abdomenele, si sporesc in acelasi timp si elasticitatea pe care o are pielea.

In termeni cat mai tehnici presoterapia reprezinta un sistem de compresie proiectat cu scopul de a creste fluxul venos si pe cel limfatic dar si de a spori curatenia fluidelor.

In termeni tehnici presoterapia reprezinta un sistem de compresie care este proiectat cu scopul de a creste fluxul venos si pe cel limfatic dar si de a spori curatarea fluidelor extracelulare.

Pacientii care se bazeaza pe drenaj limfatic pentru a isi detoxifia organismul sunt ideali pentru acest tratament.

De asemenea tratamentul se adreseaza si celor care se bazeaza pe drenajul limfatic pentru a detoxifia organismul, pacientii care au disconfort, care obosesc sau care retin lichidele, pacientii care vor sa piarda in greutate, pacientii care sufera de limfedemuri pe extremitatile inferioare ca urmare a unor conditii congenitale sau interventii chirurgicale.

Pentru a se obtine rezultate foarte bune specialistii de la institutul de medicina recomanda ca pacientii sa faca intre 5 si 10 sedinte tinand cont de nevoile pe care fiecare individ le are. De asemenea, unele din cele mai bune rezultate se vad in momentu in care sedintele sunt facute doar o data pe saptamana.

Tehnica aceasta are si contraindicatii dar nu se recomanda persoanelor care sunt claustrofobe ori femeilor gravide. De asemenea, presoterapia nu se recomanda la menstruatie.

0 Shares
You May Also Like