Ce-avantaje-aduce-o-husa-de-silicon-telefonului-tau

Ce avantaje aduce o husa de silicon telefonului tau?

0 Shares
0
0
0

Numeroase huse Nokia si alte asemenea produse te ajuta sa iti pastrezi telefonul inteligent in cea mai buna stare de functionare si ii mentine aspectul estetic deosebit. Oferta de pe piata este acum foarte bogata si poti gasi exact ceea ce se potriveste telefonului si stilului tau.

Aceste huse Nokia sunt facute din mai multe tipuri de materiale, dintre care cele din silicon se disting prin rezistenta lor deosebita. Ele se adapteaza cel mai bine formei telefonului tau mobil si iti aduc numeroase avantaje atunci cand le folosesti. Flexibilitatea si maleabilitatea siliconului sunt calitati care l-au impus pe piata de profil.

Principalele calitati ale siliconului

El este folosit in numeroase domenii si pentru producerea mai multor tipuri de componente si accesorii pentru telefoanele mobile. Nu numai rezistenta siliconului, ci si aspectul estetic deosebit al acestui material a contribuit la folosirea lui intensa. Practic, o husa din silicon se infasoara in jurul telefonului asemenea unei manusi, protejandu-i marginile si zonele cele mai expuse pericolelor.

In plus, husele din silicon sunt usor de aplicat pe carcasa telefonului si se inlatura cu o usurinta la fel de mare. Atunci cand bagi sau scoti din buzunar un telefon protejat de o husa din silicon vei observa ca dispozitivul este mult mai usor de manevrat. Telefonul tau protejat de o asemenea husa poate fi luat oriunde, chiar si atunci cand faci sport si il tii in buzunar.

Practic, un smartphone este la fel ca un calculator, iar el foloseste la indeplinirea cu succes a unui numar mult mai mare de operatiuni decat simplul apel telefonic. Din acest motiv smartphone-ul tau are nevoie de protectie suplimentara.Folosit ca material pentru fabricarea unei huse, siliconul absoarbe foarte bine socul unui impact cu o suprafata dura. Exista si huse din silicon care ofera protectie impotriva lichidelor. Aceasta calitate suplimentara depinde, insa, de desginul lor. Cele mai multe modele protejeaza partea din spate si partile laterale ale telefonului.

Siliconul are o termoconductivitate mica si proprietati termostabile excelente. Acest lucru inseamna ca o astfel de husa se comporta foarte bine si in cazul in care telefonul este expus la temperaturi ridicate, asa cum sunt cele exterioare atunci cand faci plaja. Alte huse au tendinta de a atrage praful, ceea ce nu este valabil in cazul siliconului. In plus, aceste huse reduc la minimum cantitatea de praf, murdarie si alte resturi care se pot depune pe ele. 

Nu in ultimul rand, o husa din silicon se rupe foarte greu si rezista foarte mult timp intr-o stare buna. Uneori, daca se murdareste, o husa din silicon poate fi spalata si curatata cu usurinta pentru a-i reda aspectul initial. Exista si huse din silicon putin mai dur, ele fiind rigide. Faptul ca o husa din silicon are aderenta superioara duce si la reducerea riscului de  scapare a telefonului pe jos.

Multe carcase de telefoane sunt facute dintr-un tip de plastic rigid si alunecos ce se pot sparge usor si scapa usor din mana persoanelor care le folosesc.

0 Shares
You May Also Like