Ce_afecteaza_clasamentul_in_motoarele_de_cautare

Ce afecteaza clasamentul in motoarele de cautare?

0 Shares
0
0
0

Orice persoana care se ocupa de optimizare SEO incearca sa faca totul pentru a ajunge cu un site in topul rezultatelor generate de Google. De ce? Pentru ca astfel oamenii afla de tine mult mai repede.

Nu orice firma care se ocupa de optimizare SEO e cu adevarat serioasa. Datorita cerintelor de pe piata, tot mai multe firme de acest gen apar peste noapte. Cand vrei calitate, apelezi a adevaratii profesionisti. Unde ii gasesti? Pe http://danbradu.com/despre-noi/.

Unele practici SEO sunt indicate, altele nu. In cele ce urmeaza vom vorbi despre ce trebuie sa faci pentru a nu da gres cand vine vorba de optimizare SEO.

  • Utilizare usoara – navigare usoara – intelegere usoara

Orice site trebuie sa ofere oricarui vizitator o experienta placuta de navigare. Totul trebuie sa fie usor de urmarit, navigarea pe site trebuie sa se faca in mod simplu si rapid, iar informatiile prezentate trebuie adaptate publicului astfel incat oricine sa inteleaga ceea ce tu vrei sa promovezi cu site-ul respectiv.

  • Design profesional si accesibil

Designul site-ului spune multe despre ceea ce tu vrei sa prezinti publicului. Designul trebuie sa fie unul atractiv, unul care sa atraga prin simplitate, nu prin lucruri extravagante si culori care sar in ochi. Specialistii insa te vor indruma in directia buna.

  • Continut de calitate

Un site care se respecta si este cu adevarat de calitate va arata acest lucru prin continut. Informatiile de pe site trebuie sa fie corecte. Continutul pe care il prezinti trebuie sa fie unic si fara greseli. De asemenea, el trebuie adaptat astfel incat sa se adreseze populatiei tinta. Continutul trebuie sa fie de actualitate si sa contina informatii interesante pentru cititori.

  • Pagini incarcate rapid

Din nefericire, paginile pe unele site-uri se incarca foarte greu. Cand intampina astfel de situatii, utilizatorii isi pierd rabdarea si parasesc imediat site-ul respectiv. Paginile se pot incarca greu din diverse motive, cum ar fi: un continut video de o calitate foarte buna, prea multe imagini, o gazduire inadecvata sau alte motive. Optimizeaza-ti corect site-ul pentru a oferi utilizatorilor o experienta placuta.

  • Folosirea corecta a link-urilor

Nu folosi link-uri in mod excesiv pe site-ul tau. Acest lucru nu da deloc bine. Evita mai ales folosirea excesiva a acelorasi ancore de text pentru link-uri. Invata sa folosesti link-urile intr-un mod inteligent.

  • Eliminarea excesiva a reclamei

Reclama excesiva nu da bine pe nici un site. Acest lucru indeparteaza vizitatorii de pe site, ceea ce nu e deloc indicat. Nu zice nimeni sa nu ai reclame pe site, insa e vorba de exces.

Tine cont de aceste aspecte, deoarece ele iti pot aduce popularitatea pe care o doresti in mediul online. Practicile SEO sunt foarte importante cand vrei o optimizare corecta a site-ului tau.

Daca intr-adevar vrei sa faci o optimizare de calitate, cel mai bine e sa apelezi la profesionisti. Acestia vor sti cu adevarat ce anume au de facut pentru a obtine rezultatele dorite. In Romania, printre profesionisti se numara si cei de pe DanBradu.com. Contacteaza-i si lasa-i sa-ti arate de ce sunt in stare.

0 Shares
You May Also Like