Ce-afacere-ar-trebui-sa-iti-deschizi

Ce afacere ar trebui sa iti deschizi?

0 Shares
0
0
0

Inca din cele mai vechi timpuri, pe pamant au existat doua tipuri de oameni, si anume, cei care se multumeau cu putinul pe care il aveau, iar cealalta categorie era aceea a oamenilor care incercau tot felul de negoturi pentru a fi mai instariti.

Ei bine, se pare ca timpul a tacut si a trecut, iar aceste obiceiuri au ramas, astfel ca si in zilele noastre putem sa gasim in continuare doua categorii de oameni, si anume cei care merg la servici in fiecare dimineata, sau in functie de cum au programul, si care se multumesc cu putinul pe care il castiga.

Din cea de a doua categorie fac parte acei oameni care nu se multumesc cu putinul pe care il au, si isi doresc tot timpul sa evolueze, pentru ca isi doresc pentru ei si pentru familia lor tot ceea ce este necesar pentru a trai cat mai confortabil.

In aceste conditii, oamenii care se incadreaza in aceasta a doua categorie, vor incerca sa faca tot felul de afaceri, unele fiind mai profitabile, in timp ce altele sunt mai putin profitabile. Chiar si aceste afaceri daca stam sa ne gandim logic, se pot imparti in doua categorii, si anume afaceri legale si afaceri ilegale.

Cei care aleg sa faca afaceri ilegale, cu siguranta nu vor avea un sfarsit foarte bun, pentru ca vor fi descoperiti foarte rapid, iar apoi vor plati consecintele pentru faptele lor.

Ei bine, cei care incearca sa porneasca afaceri legale, cu siguranta se vor axa pe ceea ce le place sa faca si considera ca s-ar descurca, sau se vor axa pe ceea ce au invatat la scoala si la facultate, pentru ca odata ce au acumulat cunostinte despre un anumit domeniu, si s-au perfectionat, cu siguranta se vor descurca in afacerea pe care si-o doresc.

In aceasta situatie, cei care au fost in liceu la un liceu tehnologic, profil tehnic, cu siguranta vor incerca sa isi deschida o afacere in domeniul in care au invatat, asta mai ales in conditiile in care au urmat si o facultate in domeniu.

Cu siguranta cei care au urmat astfel de studii, isi vor putea deschide fara probleme o firma constructii, pentru ca se vor descurca de minune in acest domeniu.

Cei care vor opta pentru o astfel de firma, cu siguranta isi vor angaja mai multe persoane, atat care au calificare intr-un domeniu, precum zidari, zugravi, dulgheri, dar si angajati care sa poata sa lucreze pe postul de muncitor necalificat.

Ei bine, sunt si o multime de persoane care au urmat o faculatate in domeniul instalatiilor, astfel ca isi doresc sa isi deschida o firma, care sa execute tot felul de instalatii, atat instalatii electrice, cat si instalatii de apa sau de gaz.

In mod evident, sunt si o multime de firme care au colaborari stranse intre ele, astfel incat o firma care activeaza in domeniul constructiilor, va recomanda la randul sau clientilor o anumita firma care activeaza in domeniul instalatiilor.

Chiar si cei care nu au studii superioare, daca isi doresc neaparat sa isi deschida o afacere, pot alege sa isi deschida un magazin alimentar, sau un minimarket, ori un oricare alt fel de magazin, sau orice alta afacere, si cu siguranta, daca vor fi putin ajutati la inceput, se vor descurca in aceasta lume a afacerilor.

0 Shares
You May Also Like