Cauți locații în care să te destinzi? TOP 4 destinații europene pe care să nu le ratezi

Cauți locații în care să te destinzi? TOP 4 destinații europene pe care să nu le ratezi

0 Shares
0
0
0

Te-ai gândit că este momentul să pleci într-o călătorie, alături de persoana dragă din viața ta? Există mai multe locații dintre care ai putea alege, pentru a petrece un sejur de vis cu partenerul tău. În plus, ai ocazia să descoperi „comorile” pe care orașele le ascund, de la cultură, până la preparatele tradiționale. În plus, evident, reprezintă un mod prin care să îți creezi amintiri cu „jumătatea” ta. În cele ce urmează, vei descoperi câteva destinații europene pe care le-ai putea vizita, într-un city break!

Iată câteva locații în care îți poți face amintiri de neuitat

  • Înainte de a pleca într-o călătorie, este esențial să îți faci un plan bine pus la punct, cu partenerul tău, pentru a vedea care sunt preferințele fiecăruia. Există o multitudine de locații unde ai putea merge, pentru a te bucura de un sejur de vis. De aceea, dacă te afli pe picior de plecare și ești pregătit de o nouă aventură, atunci ai putea să vezi ofertele pentru city break de aici, de la Veltravel.ro. De exemplu, Barcelona poate fi una dintre destinațiile speciale pentru un city break memorabil. Printre obiectivele pe care le poți vizita în această vacanță se numără Cartierul Gotic, Sagrada Familia, Muzeul Picasso sau Parcul Guell.
  • Pe de altă parte, o altă locație pe care ai putea să o iei în considerare reprezintă Veneția. Piazza San Marco este perfectă pentru cei care doresc să descopere altfel această urbe, să viziteze locuri inedite și să se înfrupte din preparate delicioase. Veneția este unul dintre punctele centrale europene unde turiștii trăiesc momente de vis. Acolo, poate fi vizitată și Basilica di San Marco, care este o catedrală ridicată între 1063 și 1094. De altfel, aici poate fi văzut Torre dell’Orologio (Turnul cu Ceas).
  • O altă destinație de vis reprezintă Roma. Mai ales dacă ești un împătimit al preparatelor italienești, dar și al peisajelor ce îți taie respirația. În Roma poți vizita Colosseumul și Panteonul. Cel din urmă este un monument închinat zeităților grecești și reprezintă una dintre popularele atracții turistice ale Romei. Într-un city break, ai mai putea vizita Piața centrală, monumentul Il Vittoriano, dar și Fontana di Trevi Roma, cunoscută drept o capodoperă care întruchipează figura zeului Neptun.
  • Nu în ultimul rând, o altă locație specială în care să faci un city break cu „jumătatea” ta este Amsterdam. Ochii vor fi „furați” de arhitectură, iar plimbările cu bicicleta vă vor oferi relaxarea de care aveți nevoie. De altfel, în Amsterdam există o multitudine de obiective turistice ce pot fi vizitate, precum Muzeul Național Rijksmuseum, Muzeul Van Gogh, care a fost inaugurat în anul 1973, dar și Casa Anne Frank. În apropiere de aceasta se regăsește și Casa Memorială Rembrandt. Și, pentru că Amsterdam pune foarte mult accent pe spațiile verzi, există o multitudine de grădini ce așteaptă să fie vizitate!

 

În concluzie, un city break într-o zonă europeană ar putea reprezenta momentul de relaxare de care ai nevoie, după o perioadă încărcată. Înainte de plecarea în vacanță, asigură-te că ai toate actele valabile și că vei prinde locuri de cazare acolo unde dorești să ajungi. Pe lângă un mic bagaj cu lucrurile necesare, nu uita să adaugi și aparatul de fotografiat, pentru a imortaliza fiecare moment!

Sursă foto: Pixabay.com

0 Shares
You May Also Like