Case-la-rosu-Avantaje-si-dezavantaje

Case la rosu – Avantaje si dezavantaje

0 Shares
0
0
0

Statisticile spun ca aproape orice persoana din lumea asta, pe parcursul vietii ei, construieste sau macar cumpara o casa.

Bineinteles, uneori banii pot constitui o problema destul de importanta in ceea ce priveste realizarea sau construirea unei case, caci dupa cum stim cu totii, mai ales in tara noastra, veniturile sunt unele destul de mici in randurile persoanelor, majoritatea dintre acestea neputandu-si achizitiona sau construi o casa in care sa locuiasca cu familia. Insa, pentru acestia, mai exista o solutie, care este mai ieftina, iar asta consta in achizitionarea unei case la rosu.

Problema este ca multi nu cunosc termenul de ” casa la rosu”, pentru ca acesta este un termen folosit mai des in domeniul constructiilor.

O casa la rosu poate fi definita ca o casa care este construita fara finisaje si care prezinta acoperis, dar fara invelitoare. Deci, prin urmare atunci cand vorbim despre case la rosu, putem spune ca acestea sunt realizate doar din fundatie, structura de rezistenta, pereti si sarpanta.

Mai pe intelesul tuturor, aceste case la rosu cuprind lucrari in care intra trasarea casei, sapatura fundatiei, armarea, cofrarea si turnarea betonului in fundatiei, armarea si turnarea placii la cota 0, zidirea peretilor, atat a celor interiori, cat si a celor exteriori, armarea, cofrarea si turnarea stalpilor de beton, a grinzilor si a planseului si nu in ultimul rand, realizarea sarpantei fara invelitoare.

Mai putem spune despre aceste case la rosu ca sunt foarte ieftine in tara noastra si ca absolut oricine si le poate permite. In principal, la achizitionarea caselor la rosu apeleaza in special cei care doresc sa isi faca interiorul casei asa cum doresc ei.

Si cand spun interiorul casei ma refer la culori, gresie, faianta, instalatie sanitara, ferestre, usi, care pot fi achizitionate dupa bunul plac si pot fi realizate pe gustul fiecaruia.

Atunci cand doriti sa achizitionati case la rosu, trebuie sa cunoasteti cat mai multe despre acestea. De exemplu, casele la rosu care sunt foarte ieftine, trebuie sa va puna un semn mare de intrebare.

De obicei, cand gasiti case la rosu la un pret extrem de mic, trebuie sa fiti foarte atenti la felul acestor constructii case, caci este posibil ca preturile lor sa fie atat de mici tocmai din cauza unor greseli facute in executia lor. Cele mai des intalnite probleme in ceea ce consta aceste case la rosu, sunt intalnite in cadrul termoizolatiilor si al izolatiilor.

Acestea se datoreaza probabil mainii de lucru prea ieftine si a nepasarii cu care a fost realizata constructia.

In concluzie, putem spune ca o casa la rosu prezinta atat avantaje, cat si dezavantaje, asa ca trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand doriti sa achizitionati o astfel de casa.

0 Shares
You May Also Like