Care-sunt-produsele-electronice-cel-mai-des-amanetate

Care sunt produsele electronice cel mai des amanetate?

0 Shares
0
0
0

Cand ai nevoie de bani incerci sa obtii sume de bani din diverse imprumuturi cele mai mari find cele obtinute din imprumuturi bancare. Dar exista si alte tipuri de imprumuturi unele fiind obtinute in urma amanetului.

Cele mai multe firme de amanet primesc spre amanet diverse bunuri, de la bijuterii din aur, argint sau platina pana la electrocasnice, electronice sau autoturisme. Cele mai multe amaneturi sunt bineinteles cele realizate ca urmare a amanetarii unor bijuterii.

Exista totusi o categorie speciala si anume amanet electronice. Acestea sunt destul de apreciate de casele de amanet, pentru ca au foarte mare cautare printre amatorii de electronice. Este foarte important sa stiti ca aceste amaneturi pe electronice depind de calitatea aparaturii si mai ales de uzura acestora.

Cei mai multi dintre cei care amaneteaza produse electronice incearca sa le recupereze rapid, dar sunt si persoane care renunta foarte usor la acestea pentru ca pur si simplu nu mai folosesc aceste produse si incearca sa obtina o suma decenta pe ele.

Conditiile de amanet sunt foarte simple: trebuie sa lasati electronicele la amanet, sa aveti 18 ani impliniti, sa respectati contractul intocmai in cazul in care doriti recuperarea produselor.

Produsele electronice care sunt amanetate sunt de doua tipuri: in primul rand produse electronice de mici dimensiuni, cum ar fi camerele foto digitale, tabletele, camerele video etc. si produsele electronice de mari dimensiuni cum ar fi televizoare LED sau LCD laptopuri PC-uri sau dispozitive audio.

Cele mai multe produse electronice sunt cautate in functie de brand. Sa nu uitam ca sunt multi clienti care cauta produse electronice ale unui brand de renume chiar daca acestea sunt second-hand in detrimentul unora noi dar care nu sunt produse ale unui brand de renume. Cand vorbim de produse electronice unele dintre cele mai apreciate sunt dispozitivele IT. Acestea au preturi destul de accesibile si de multe ori sunt scoase la vanzare de casa de amanet.

Pc-urile, lapop-urile, tabletele, sunt apreciate de cei care nu vor sa dea foarte multi bani pe un produs nou. O apreciere deosebita o au si sistemele audio – video. Cele mai multe dintre acestea sunt produse de top, fiind foarte cautate de cei care vor un produs ieftin si totodata de calitate.

Ca sa obtineti un pret bun trebuie sa amanetati produse electronice ale unor branduri de renume. Altfel riscati sa obtineti sume mult mai mici, ceea ce cred ca nu va avantaja in cazul amanetului. De cele mai multe ori contractul de amanet este realizat pe o perioada de 30 de zile, dar exista si o perioada minima de 5 zile pentru care se poate acorda imprumutul.

Amanetul este o sursa de venituri dar poate constitui si o capcana din care greu mai puteti iesi. Tot ceea ce conteaza este sa va rezumati la un amanet pe care il puteti plati la timp in ideea ca vreti cu orice pret sa va recuperati produsele amanetate.

In concluzie, amanet electronice este o sursa buna de venituri, singurul lucru care este important este sa va orientati catre case de amanet serioase.

0 Shares
You May Also Like