Care-sunt-cele-mai-cunoscute-branduri-de-telefoane-mobile

Care sunt cele mai cunoscute branduri de telefoane mobile?

2 Shares
0
0
2

Fiecare dintre noi ne-am dori sa putem sa avem parte de cele mai performante telefoane, pe care sa le putem folosi si exploata la maxim, fara ca ele sa intampine anumite probleme de functionare.

Se pare insa ca acest lucru momentan nu este posibil, pentru ca asta ar presupune sa detinem telefonul perfect, iar din pacate pentru noi, telefonul perfect inca nu exista, si nici nu cred ca sunt sanse ca in urmatorii ani sa apara pe piata.

Asadar, cum telefonul perfect inca nu exista, va trebui ca fiecare dintre noi atunci cand vrem sa ne cumparam un smartphone sa ne indreptam atentia spre acele dispozitive foarte performante, fabricate de catre cele mai renumite firme din industrie.

Ei bine, cele mai renumite branduri sunt fara indoiala Samsung si Apple, astfel ca si numarul de telefoane vandute de catre aceste doua mari branduri sunt o dovada care confirma acest lucru. Daca vrei un telefon insa care sa fie foarte performant, dar nicidecum nu preferi nici Samsung si nici Apple, atunci vei putea sa optezi pentru dispozitivele altor branduri de top.

Un telefon HTC cu siguranta va fi o alegere ideala pentru tine in cazul in care iti doresti un telefon de firma, si pe care sa il cumperi la un pret accesibil. Deasemenea nu trebuie sa uitam de Nokia, care in ciuda faptului ca in prezent nu poate sa concureze cu Apple si Samsung, ramane totusi unul dintre cele mai mari branduri de telefoane mobile.

Acest brand, si peste zeci de ani va fi cunoscut, mai ales datorita faptului ca a fost cel mai important producator de telefoane mobile timp de mai multi ani. Sunt o multime de fani care inca detin vechile telefoane Nokia, si nu au trimis inca dispozitivele la un service Gsm Bucuresti, pentru a fi reparate.

Asadar, asta spune totul despre brandul Nokia, si despre calitatea superioara a telefoanelor fabricate de catre aceasta companie finlandeza, care incetul cu incetul va redeveni un brand de top.

Sony este fara doar si poate unul dintre cei mai importanti producatori din industrie, iar la fel ca si Samsung, acest gigant, pe langa telefoanele mobile inteligente, produce si o multime de aparate electronice si electrocasnice.

In ceea ce priveste telefoanele Sony, cu siguranta dispozitivele din gama Sony Xperia sunt extrem de performante din toate punctele de vedere, insa au un avantaj in fata dispozitivelor brandurilor rivale, in ceea ce priveste camera foto.

Cu totii cunoastem faptul ca persoanele care fac multe fotografii, si care sunt pasionate de acest lucru, isi vor indrepta atentia asupra modelelor Sony Xperia, tocmai datorita camerei foto pe care o au telefoanele din aceasta gama.

Ei bine, pe langa aceste branduri, cu siguranta vei mai putea sa iti cumperi si un telefon de la LG, care este deasemenea un producator foarte important, care pe langa telefoanele mobile inteligente comercializeaza si alte aparate electronice si electrocasnice.

Un ultim producator care incetul cu incetul a ajuns sa fie in top este Huawei, care a inceput sa scoate pe piata dispozitive tot mai performante, iar in ultimii trei – patru ani, telefoanele acestui brand au fost din ce in ce mai indragite de catre utilizatori.

2 Shares
You May Also Like