Care sunt cele mai comune cauze ale mortii romanilor in Germania?

Care sunt cele mai comune cauze ale mortii romanilor in Germania?

0 Shares
0
0
0

Se stie faptul ca in clipa de fata, exista cateva milioane de cetateni romani stabiliti departe de casa. Cateva sute de mii de romani au ales sa se stabilieasca in Germania, datorita nivelului de trai din aceasta tara.

Foarte multi dintre romanii care au ales sa plece in aceasta tara, au reusit sa isi indeplineasca toate obiectivele. Unii au muncit ani de zile in Germania, iar mai apoi s-au intors in tara, si cu banii castigati in Germania, si-au inceput propriile afaceri.

Alti romani au ales sa ramana in Germania, s-au stabilit definitiv acolo, iar acum mai vin in Romania doar in vacante, odata pe an, sau chiar mai rar, pentru a vedea casa parinteasca, parintii sau rudele.

Din pacate, au existat si cazuri in care romanii plecati in Germania, fie nu s-au mai intors acasa, fie s-au intors in sicriu. Odata cu trecerea timpului, au murit destul de multi romani in aceasta tara, din diferite motive.

Moarte naturala

Au existat cazuri ale romanilor care au avut parte de o moarte naturala in Germania. Cei care au murit la peste 60-70 de ani in aceasta tara, au dus o viata frumoasa in Germania, lipsita de griji.

Accidente

In urma mai multor tipuri de accidente au murit romani in Germania. Unii au murit pe autostrazi, in accidente rutiere. Altii au murit datorita unor accidente la locul de munca. Din pacate, au plecat dintre noi, iar familiile greu incercate s-au confruntat cu o mare suferinta.

Suicid/Omor

Au existat si cazuri ale cetatenilor romani care au ales sa isi incheie socotelile cu viata printre germani, datorita dorului de casa. Altii din pacate, au fost ucisi. Cu siguranta insa, ori crima, ori suicid, durerea a fost la fel de mare pentru cei ramasi in urma.

Datorita unor boli

Unii romani au murit in Germania datorita unor lungi boli, care le-au provocat suferinta indelungata. Vom da cateva exemple in continuare.

DIABET MELLITUS

Diabetul Mellitus de tip I se caracterizeaza prin celulele pancreatice care nu mai produc sau abia produc insulina sau productia este minuscula. In diabetul de tip II, celulele pierd sensibilitatea la insulina, devenind astfel rezistente. Diabetul de tip I nu poate fi vindecat, dar diabetul de tip II poate fi mentinut cu o dieta si exercitii fizice adecvate. Din cauza acestei boli, au murit multi romani in Germania, multi dintre acestia trecuti de prima tinerete.

TUBERCULOZA

Tuberculoza (TB) este o infectie bacteriana cauzata de Mycobacterium tuberculosis. Contractia tuberculozei este transportata in aer, dar este dificil de obtinut. Este una dintre principalele cauze de deces pentru persoanele cuplate cu HIV. TBC-ul reprezinta de-asemenea una dintre cauzele mortii mai multor cetateni romani in Germania. Unii dintre acestia locuiau deja in Germania atunci cand au murit, in timp ce altii au ales sa mearga in aceasta tara pentru a se trata de TBC.

BOALA PULMONARA OBSTRUCTIVA CRONICA (BPOC)

Aceasta boala afecteaza plamanii, ceea ce ingreuneaza pacientul sa respire. Principala cauza a BPOC este consumul de tutun, inclusiv fumul de mana a doua. Cei mai multi dintre romanii care si-au pierdut viata in Germania in urma unei asemenea suferinte, erau mari consumatori de tigari.

Unii dintre acestia au mers in Germania pentru a se trata, insa din pacate nu s-au mai intors acasa in viata, ci intr-un sicriu, fiind repatriati dupa ce familiile indoliate au luat legatura cu o firma de profil, accesand https://www.repatriere-romania.ro/repatriere-decedati-germania.

ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC)

Un accident vascular cerebral apare atunci cand o artera care furnizeaza sange creierului este blocata sau scursa. Celulele lipsite de oxigen mor in cateva minute de la blocaj. In urma unor accidente vasculare cerebrale si-au pierdut viata multi cetateni romani in Germania (si nu numai), iar foarte multi dintre acestia erau deja trecuti de prima tinerete.

BOALA ARTERIALA CORONARIANA (CAD)

CAD este o conditie in care vasele care furnizeaza sange inimii devin ingustate. Acest lucru este cauzat in mod obisnuit de alimentatia si fumatul nesanatoase.

Multi dintre romanii diagnosticati cu o asemenea afectiune, au dorit sa se trateze in cele mai renumite clinici din Germania, insa au pierdut lupta cu boala, iar mai mult decat atat, au pus familiile indoliate si in situatia de a accesa https://www.repatriere-romania.ro/repatriere-decedati-germania, pentru a lua legatura cu reprezentantii celei mai serioase firme de pe piata, in vederea repatrierii.

Se poate vedea asadar din randurile de mai sus ale acestui articol, faptul ca odata cu trecerea timpului, au existat multe cazuri triste ale romanilor care au murit in Germania in diferite situatii. Unii au murit in accidente, altii au murit in conditii suspecte, unii au avut moarte naturala, sau altii s-au luptat cu boli foarte grave.

Familiilor indoliate nu le-a ramas altceva de facut, decat sa acceseze https://www.repatriere-romania.ro/repatriere-decedati-germania, pentru a lua legatura cu cea mai serioasa firma de pe piata, in vederea repatrierii persoanelor dragi decedate in Germania. De toate formalitatile insa, s-a ocupat firma.

0 Shares
You May Also Like