Care-este-cel-mai-bun-smartphone-de-business

Care este cel mai bun smartphone de business ?

0 Shares
0
0
0

Inainte sa iti raspund la aceasta intrebare vreau sa iti prezint www.servicegsm.ro , cel mai bun service de telefoane mobile din tara noastra .

Acest service intelege perfect ca telefonul tau este o investitie tocmai din acest motiv iti pune la dispozitie cele mai bune servicii de reparatii telefoane mobile, inlocuire display nokia , si multe alte servicii la un pret corect . Servicegsm.ro gaseste cea mai buna solutie pentru remedierea defectiunilor , indiferent de marca sau tipul telefonului tau .

In momentul de fata cel mai bun smartphone de business este declarat ca fiind un terminal Nokia , si ma refer aici la Nokia Lumia 1520 . Dealtfel , intreaga gama Nokia Lumia cu Windows Phone 8 este o gama de smartphone-uri special creata pentru companii .

Combinatia perfecta intre un design spectaculos si o serie de materiale robuste a dat nastere unei game de smartphone-uri puternice si atragatoare perfecte pentru cei mai pretentiosi oameni de afaceri .

Accesoriile de inalta clasa , cea mai buna calitate a semnalului si preinstalarea pachetelor Microsoft Office , Microsoft Exchange , Office 365 , Lync , fac din gama Nokia Lumia sa fie cea mai buna optiune pentru oamenii de afaceri.

Nokia Lumia 1520 a fost lansat la finele anului 2013 cam in acceasi perioada in care grupul finlandez Nokia a cedat divizia de smartphone-uri gigantului Microsoft pentru nici mai mult nici mai putin 5,44 miliarde de euro .

Divizia de smarphone-uri a grupului finlandez a fost intr-un continuu declin in ultimii ani , aceasta tranzactie avand scopul de a revitaliza productia de telefoane sub marca Nokia .

Nokia Lumia 1520 este fara dar si poate cel mai performant telefon marca Nokia creat pana in momentul de fata . Terminalul vine la pachet cu un procesor spectaculos Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 quad core de 2,2 GHz , un procesor mult mai bun decat al multor calculatoare prezente actualmente pe piata din tara noastra . Este adevarat ca procesoarele pentru telefoane nu pot fi comparate cu cele special create pentru calculatoare , cu toate acestea faptul ca Lumia 1520 este mult mai puternic decat multe calculatoare este un lucru cert .

Cei 2 GB memorie RAM impreuna cu acest procesor super performant fac ca Nokia Lumia 1520 sa fie nu doar un smartphone puternic ci si unul extrem de rapid .

Ecranul Full HD de 6’’ super-sensibil ( capabil sa redea imagini la o rezolutie 1920*1080) da utilizatorului posibilitatea de a vizualiza totul cu o claritate nemaivazuta . Dimensiunea ecranului ofera posibilitatea de a redacta si raspune la mail-uri cu aceeasi rapiditate ca atunci cand realizezi aceleasi operatiuni de pe un calculator .

Cu ajutorul pachetului Microsoft Office , preinstalat , pot fi deschise si editate documente in Word , Powerpoint si Excel la fel ca de pe un calculator . In plus , toate documentele pot fi salvate pe SkyDrive iar utilizatorul poate sa revina la ele ori de cate ori are nevoie .

Si la capitolul securitate Nokia Lumia 1520 exceleaza . Un smartphone nu poate sa fie perfect pentru oamenii de afaceri daca nu se bucura de un sistem de securitate foarte performant , iar Nokia Lumia 1520 dispune de un asemenea sistem .

In plus , Nokia Lumia 1520 se bucura de toate facilitatile si caracteristicile exclusive ale Windows Phone 8 , si ma refer aici in special la People Hub si la pictogramele live .

Un om de afaceri de succes trebuie sa fie in pemanenta conectat la tot cea ce se intampla in jurul sau si are nevoie de un smartphone care sa reziste la convorbiri prelungite . Nokia Lumia 1520 ofera o durata maxima de convorbire la 2G de 27,4 ore respectiv 25,1 ore in regim de 3G .

0 Shares
You May Also Like