Care-este-cea-mai-buna-metoda-de-a-ajunge-la-aeroportul-Otopeni

Care este cea mai buna metoda de a ajunge la aeroportul Otopeni?

0 Shares
0
0
0

Otopeni (official Henri Coanda) este aeroportul principal din București, situat la 17 km nord fata de capital pe DN 1. Deschis in 1970, dar extins recent, este un aeroport spatios si eficient.

Dupa coborarea din avion si incercand sa te strecori prin zona de control a pasapoartelor, vei ajunge in zona de ridicare a bagajelor. Ignorati toate serviciile oferite aici, in special casele de schimb valutar deoarece nu ofera cursuri decente.

In schimb,va puteti lua bagajele, care de obicei vin prompt (in cazul in care nu ajung indreptati-va catre biroul mic de pe partea stanga a ieșirii, unde personalul va va ajuta sa aflati ce s-ar fi putut intampla), iar apoi treceti prin vama spre zona sosiri.

Aici exista o mulțime de ATM-uri, un magazin de presa si o cafenea. La dreapta este o trecere care duce la terminalul plecari: pasajul este plin de birouri ce ofera masini de inchiriat si cateva magazine, inclusiv farmacie. Dar oare care ar putea fi optiunile la nivelul de transport aeroport Otopeni ?

Pentru a comanda un taxi, cautati panourile de informare touchscreen, disponibile in mai multe limbi din sala de sosiri. Acestea sunt complet automatizate si foarte usor de utilizat, si puteti alege din gama completa de companii de taxi din Bucuresti: toate avand tarifele afisate.

Odata ce compania de taxi aleasa v-a informat (prin intermediul ecranului) cu privire la  timpul in care taxiul va ajunge, ce numar de identificare are (luati biletul care va fi tipărit),  mergeti pur si simplu afara si asteptati taxiul dumneavoastra . Doar asigurati-va ca va urcati in taxiul potrivit: verificati numele companiei si numarul de identificare, ca ele sa corespunda cu cele de pe bilet.

Cu toate ca, cele mai multe dintre taxiurile puse pe jecmaneala de altadata au plecat, exista inca, uneori, taximetristi agasanti in interiorul salii de sosiri:  ignorati-i.  Ar trebui sa ignorati si semnul ce indica “Rapid Taxi.” Acestea sunt taxiuri scumpe carora li se permite din nu stiu ce un motiv de neinteles- sa astepte direct la terminalul sosiri interne, situat sub sosiri internaționale.

Pentru cei care doresc sa se îndrepte catre oras beneficiind de un comfort mult mai ridicat decat al turistului de rand, exista o optiune foarte buna, masina privata pusa la dispozitie de catre Direct-aeroport.ro.

Compania ofera un serviciu de transport aeroport Otopeni confortabil, de incredere si la preturi decente. De asemenea puteti beneficia si de serviciul transfer la aeroport (include asistenta la rezervarea biletului) in special de pe rutele Constanta si Brasov, situatie in care ne putem dovedi solutia ideala pentru dvs.

Desi de cele mai multe ori nu ne facem prea multe griji in privinta calatoriilor noastre, ar putea fi extrem de neplacut sa nu ajungem la timp la aeroport, sa pierdem avionul si odata cu el sansele noastre de a incheia poate, o afacere, a semna un contract profitabil sau pur si simplu de a ajunge la timp la un eveniment.

Cu ajutorul serviciilor oferite de Direct-aeroport.ro, valabile 7 zile pe saptamana, va punem la dispozitie un mijloc de transport cu care veti ajunge oricand la timp si beneficiind de siguranta maxima pe aeroportul Otopeni. Convingeti-va accesand website-ul nostru: www.direct-aeroport.ro, cu privire la serviciile oferite de noi, inclusiv transfer privat si in regim shuttle bus fara a pierde deloc timpul pe drum.

0 Shares
You May Also Like