Calitatea-ambiantei-in-care-traiesti

Calitatea ambiantei in care traiesti

0 Shares
0
0
0

O ambianta placuta poate insemna orice lucru marunt care aduce un aport, mai mic sau mai mare la starea ta generala de fericire. Un ghiveci cu flori pe pervaz, o pisica ascutindu-si ghearele de marginea canapelei, un apartament nou cu 2 camere in Bucuresti… 

Ca sa simti ca ai o viataimplinita trebuie sa-ti placa stilul tau de viata, sa poti condimenta rutina de zi cu zi cu momente de linistesi relaxare. Unde poti, in capitala, sa duci un astfel de trai, cand la tot pasul esti asaltat de agitatia metropolei, claxoane, voci si pasigrabiti? Ti-ar placea undeva in inima padurii, insa nu potirenunta la viata activa pe care o ai, la oportunitatile pe care ti le ofera un oras mare.

O sa te surprindaplacut daca iti voi spune ca aceste lucruri le poti avea chiar si in Bucuresti daca alegi sa locuiesti in Greenfield, cartierul imbratisat de o padure deasa si racoroasa de stejar, padureaBaneasa. Aici apartamentele cu 2, 3 sau 4 camere iti promit un stil de viata activ, sanatos si linistit.

Apartamente sunt finisate dupa ultimele standarde de calitate si raspund celor mai diverse  gusturi, ceea ce pozitioneaza Greenfield ca fiind un altfel de cartier, care promoveaza ideea de locuire ca o experienta de viata completa, un stil de viata diferit de al unui orasean, activa dar in acelasi timp cu accent mare pe calitatea vietii, gandit special pentru “altfel de bucuresteni”.

Locuitorii ansamblului rezidential Greenfield sunt mai fericiti, respira aer mai curat, se bucura de liniste, fac multa miscare, se simt mai bine si merg in fiecare dimineata la munca cu zambetul pe buze.

Este spatiul  ideal pentru familiile cu copii, datorita lipsei poluarii, a facilitatilor pe care complexul le ofera, locuri de joaca,securitatea zonei asigurata de paza permanenta, tu nu ai nicio grija!

Este simplu acum sa alegi apartamentul  care ti se potriveste, chiar daca locuiesti in capitala, exista locuri in care  viata de la oras face casa buna cu traiul sanatos oferit de natura si te poti bucura de tot ceea ce inseamna calitate si lucru bine facut, daca alegi sa locuiesti in Greenfield.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like