Cadourile-traditionale-in-epoca-moderna

Cadourile traditionale in epoca moderna

0 Shares
0
0
0

In timpul unui an suntem de mai multe ori pusi in situatia de a cauta cadouri frumoase, dar nu foarte scumpe.

De aceea, cu totii ne dorim sa gasim un magazin cu cadouri ieftine, care sa ne ofere ceea ce cautam. Un astfel de magazin cadouri ieftine este Econvenabil.ro, unul dintre cele mai bune magazine online din acest domeniu.

In cele ce urmeaza, vom vorbi despre cadourile traditionale in epoca moderna.

Din fericire pentru fanii listei de cadouri traditionale (despre care am vorbit cu alta ocazie), majoritatea materialelor propuse la inceput a rezistat trecerii timpului. Nu cunoastem foarte multe femei care sa strambe din nas la primirea de portelanuri, bijuterii sau orice are in componenta platina.

Cu toatea acestea, lista moderna de cadouri desemneaza cadouri ce contin diamante pentru mai multe aniversari ale casatoriei, ceea ce face ca un lucru sa fie destul de clar: nu foarte multe sotii vor dezaproba astfel de cadouri. 

Atat lista moderna de cadouri, cat si cea traditionala continua sa fie mentionate de cei care cumpara cadouri in zilele noastre, cu toate ca nu este necesar pentru o mireasa sau pentru un mire sa fie de acord cu acestea.

De fapt, foarte multi oameni nici macar nu stiu de existenta unor asemenea liste, alegand in schimb sa ofere drept cadou, felicitari, sampanie sau o seara petrecuta in oras. Daca, totusi, va decideti sa onorati aceasta traditie victoriana, este usor sa oferiti un anumit aer de modernitate aceastor idei de cadouri invechite.

De exemplu, hartia reprezinta materialul destinat primei aniversari a casatoriei. Decat sa-i cumparati iubitei un top de hartie pentru imprimanta, ar fi bine sa ii „faceti cunostinta” cu doua bilete de avion pentru o a doua luna de miere. In cazul in care bugetul noastru este limitat, trebuie sa fim creativi si sa facem rost de bilete la teatru sau opera sau, de ce nu, bilete pentru o sedinta de masaj.

De cealalta parte, o sotie ar putea cumpara bilete la un eveniment sportiv important si ar putea sa-si petreaca ziua alaturi de sotul ei aplaudand si incurajnad echipa favorita a acestuia.

Indiferent daca decideti sa folositi aceste sfaturi sau nu, asigurati-va ca faceti timp pentru a sarbatori doar cu persoana iubita. Desigur, cadourile materiale sunt frumoase, insa, compania este cel mai bun cadou pe care il puteti face partenerului dumneavoastra.

Si daca tot am vorbit despre lista cadourilor aniversare traditionale, iata ce contine aceasta.

Lista cadourilor aniversare traditionale pentru fiecare an in parte: 1. Hartie, 2. Bumbac, 3. Piele, 4. Lenjerie, 5. Lemn,6. Fier, 7. Lana, 8. Bronz, 9. Ceramica, 10. Vesela, 11. Otel, 12. Matase, 13. Dantela, 14. Fildes, 15. Cristal, 20. Portelan, 25. Argint, 30. Perla, 40. Rubin, 45. Safir, 50. Aur, 55. Smarald, 60. Diamant.

Acum, ca ati vazut ce contine lista, probabil ca este destul de evident ca lucrurile bune sunt dedicate celor care asteapta. Daca, totusi, nu puteti astepta si credeti ca safirele sau diamantele sunt cadouri perfecte pentru o anumita aniversare, faceti-le. Cu siguranta, partenera nu se va supara!

Pentru mai multe detalii cu privire la unele dintre cele mai ieftine cadouri accesati www.econvenabil.ro.

0 Shares
You May Also Like