bagajul-meu-de-vacanta

Bagajul meu de vacanta

0 Shares
0
0
0

Știm cu toții ce haos se creează în momentul în care începem să împachetăm pentru a pleca în concediu.

 

Tot timpul uităm ceva, sau punem prea multe haine groase când avem parte doar de 38 de grade sau prea multe lucruri care nu ne sunt necesare, doar pentru că ne ghidăm după: “Nu se știe niciodată. Poate ne trebuie!”

Atunci când plecați și cu bebe în vacanță trebuie să fiți mai calculați ca de obicei și să faceți o listă măcar cu o săptămână înainte de plecare, pe care să treceți tot ce credeți că e necesar. Și nu uitați:mai bine tăiați de pe listă decât să uitați să scrieți ceva.Vom încerca să vă spunem ce nu trebuie să vă lipsească din bagajul micuțului atunci când mergeți la piscină, la mare, sau lângă o apă.

Aceste sfaturi vă pot fi un punct de reper atunci când începeți să-i împachetați lucrușoarele.În primul rând aveți nevoie de o geantă care să fie doar a lui. Astfel îi veți dezvolta simțul proprietății și-l veți învăța de mic să aibă grijă de lucrurile personale. Îi puteți achiziționa un troler deoarece este ușor de manevrat și transportat apoi micuțul are nevoie apoi de un prosop/halat de baie care îl vă ajuta să se usuce și îi va proteja și capul.

Dacă alegeți un model colorat și haios cu siguranță nu veți întâmpina probleme atunci când va trebui să se usuce.Un alt element de nelipsit sunt papuceii de apă care oferă cea mai bună protecție pentru piciorușele celor mici atunci când merg pe nisipul fierbinte sau pe o zonă cu pietre. Este indicat să îi cumpărați micuțului și o brățară de siguranță pe care să îi treceți informațiile dvs precum și ale sale(numărul de telefon, grupa sanguină, RH sau detalii despre eventuale alergii sau boli, dacă este cazul ,cum ar fii diabetul , spre exemplu).

Să nu uitați slipul de baie sau dacă doriți puteți să îi achiziționați un combinezon care menținetemperatura corpului și va permite bebelușilor și copiilor mici să se bucure de timpul lor în apă pentru operioadă mai îndelungată.

Trebuie să mai puneți în bagaj și colacul sau banderolele gonflabile dacă micuțul nu știe încă să înoate. De asemenea, trebuie să îl protejați tot timpul de razele UV atât cu o pălărie de soare cât și cu loțiuni cu protecție solară. Iar pentru distracție orice este binevenit, de la mingea de plajă la orice jucării cu care micuțul se poate juca în apă. Cu toate că simplul fapt că e liber să se bălăcească în voie, îi va asigura toată distracția necesară.Acum că știți tot ce trebuie să împachetați pentru cel mic, mai rămâne stresul împachetării bagajelor celor mari. Iar aici, noi nu vă prea putem ajuta .

Vacanță plăcută!

0 Shares
You May Also Like