Avocatul penalist – cat este de important intr-o situatie penala

0 Shares
0
0
0

Avocatul este vital pentru solutionarea unui caz penal cu succes. Alegerea sa este o activitate destul de dificila, mai ales daca nu stii dupa ce criterii sa il deosebesti. In primul rand trebuie sa fii atent la experienta pe care o are in cazurile penale, iar in al doilea sa ceri un portofoliu care sa iti arate rata de succes a sa. In urmatoarele randuri vorbim despre avocatul penalist – cat este de important intr-o situatie penala.

Daca esti implicat intr-un caz penal si ai nevoie de un avocat penalist, poti solicita ajutorul specialistilor din cadrul cabinetului de avocatura Strimbeanu Andor Constantin. Echipa bine construita, informata si cu peste 20 de ani experienta in cazuri penale va fi ajutorul tau de incredere intr-un proces. Avocatii au reusit sa incheie cu succes peste 300 de situatii penale, iar urmatorul poate fi al tau!

Un avocat specializat in drept penal se ocupa in primul rand de formularea unei aparari a clientului sau. Oricare ar fi statutul sau – vinovat, victima, martor sau alta parte, in orice caz are nevoie de un avocat. Acesta nu doar ca va proteja libertatea si drepturile sale, ci va incerca sa faca diferenta intre vinovat si nevinovat. Este important insa, ca avocatul sa cunoasca cu detalii si sinceritate tot firul povestii.

Avocatul penalist – cat este de important intr-o situatie penala?

Fara un avocat, orice parte a procesului nu stie care sunt regulile unui proces, demersurile, documentele si necesarul intr-o astfel de situatie. Acesta este cel care utilizeaza cuvinte alese pentru apararea clientului sau, iar dupa caz – pentru obtinerea unei pedepse mai mici.

In functie de complexitatea cazului, poti solicita un avocat penalist pe site-ul avocatpenal.ro. Echipa din cadrul cabinetului de avocatura este gata sa iti apere drepturile si libertatea in fata organelor de urmarire penala.

Ai nevoie de un avocat penalist daca:

  • Ai fost implicat intr-un accident rutier soldat cu vatamare corporala, omor, furturi, coducere fara permis, conducere sub influenta alcoolului sau drogurilor.
  • Ai facut ultraj, uzurparea calitatilor oficiale
  • Ai comis infractiuni de coruptie
  • Esti implicat in trafic de persoane
  • Esti vinovat sau ai asistat la uciderea din culpa
  • Esti martorul sau cel care se ocupa de proxenetism
  • Ai comis infractiunea de fals in acte
  • Esti implicat in plangeri penale si doresti sa se revizuiasca hotararea judecatoreasca definitiva
  • Ai fost implicat in posesia, transportul, consumul sau traficul de narcotice.

Aceste cazuri penale sunt doar cateva in care avocatul penal are un rol extrem de important. Experienta sa si taria de caracter vor fi cele doua caracteristici vitale de care are nevoie o situatie penala. La cabinetul de avocatura Strimbeanu Andor Constantin vei gasi avocati orientati catre problemele clientilor, oferind asistenta juridica timp de 24 de ore.

Oriunde te-ai afla, avocatii din acest cabinet te pot ajuta! In tara sau in afara ei, poti beneficia de o echipa tenace, bine informata si cu multa experienta in cazurile penale.

0 Shares
You May Also Like