Avantajele si dezavantajele brazilor artificiali

0 Shares
0
0
0

Mai este putin si vine Craciunul, asa ca in cazul in care ai nevoie de un brad de Craciun nou, cu siguranta poti opta pentru un brad artificial, pentru ca acesti brazi Craciun vin cu o multime de avantaje, si cu foarte putine dezavantaje.

In cele ce urmeaza vom incepe cu dezavantajele, pentru ca sunt mult mai putine decat avantajele. Asadar, un prim dezavanatj este acela ca fiind artificial, bradul nu are mirosul specific bradului, deci in casa nu se va simti miros de brad si miros de sarbatoare.

Un alt dezavantaj ar putea fi reprezentat de faptul ca unui brad artificial atunci cand este despachetat ii trebuiesc aranjate toate ramurile, insa aceasta activitate nu dureaza mai mult de 10 – 15 minute.

Ei bine, in ceea ce priveste avantajele unui brad artificial, cu siguranta acestea sunt mult mai multe, insa vom aminti doar cateva dintre acestea. In primul rand, un brad artificial reprezinta o afacere ideala.

De ce? Pentru ca si daca este mai scump decat un brad natural, tot reprezinta o investitie inteligenta din moment ce poate fi utilizat si in anii urmatori, iar astfel nu va mai fi nevoie in fiecare an de o cheltuiala in plus, pentru alegerea bradului de Craciun.

Un alt avantaj pe care il au brazii artificiali este acela ca nu creaza murdarie in incaperea unde sunt asezati. Spre deosebire de brazii naturali care se scutura si care lasa mizerie, aici nu este cazul, asa ca acesta este un alt avantaj major al acestor brazi.

Pentru ca nu se scutura la fel ca si brazii naturali, cei artificiali pot fi pastrati mai mult timp. De exemplu, un brad natural nu rezista de regula mai mult de o saptamana impodobit, pe cand un brad artificial poate fi pastrat impodobit pe tot parcursul anului. Deci, nu este nici o surpriza daca un brad artificial este impodobit de la 1 Decembrie si pana pe la mijlocul lunii Ianuarie.

Brazii artificiali se pot gasi in functie de dimensiunea dorita. Exista brazi artificiali care au doar cateva zeci de centimetri, in timp ce alti astfel de brazi pot avea inaltimi foarte mari. Ei bine, cei care au nevoie de un bradulet artificial pe care sa il aseze pe mobilier in bucatarie, isi vor alege un bradulet mic. Cei care au nevoie de un brad foarte inalt, isi pot indrepta atentia spre aceasta categorie de brazi.

Exista deasemenea si diferite modele de brazi artificiali, motiv pentru care si cei care doresc unul, au de unde sa aleaga. In acest an se pare ca vor fi din nou foarte cautati brazii artificiali cu fibra optica.

Deasemenea, la mare cautare se pare ca vor fi si brazii cu aspect nins, dar si cei cu aspect de brazi artificiali.

Deci, daca stam sa tinem cont de toate aceste aspecte, dar si de faptul ca pe piata se pot gasi diferite modele de brazi artificiali, de diferite dimensiuni, atunci putem spune ca este firesc ca oamenii sa isi doreasca un brad artificial pentru Craciun.

0 Shares
You May Also Like