Avantajele-construirii-unei-case

Avantajele construirii unei case

0 Shares
0
0
0

Constructii case Cluj reprezinta un punct de reper in ceea ce priveste constructia de locuinte in Romania.

Constructii case Cluj prin intermediul expertilor http://dkrconstruct.ro/constructii-case/ ofera servicii de cea mai buna calitate precum si sfaturi utile.

Vom vorbi in continuare despre avantajele pe care le putem obtine atunci cand construim o casa de la zero.

Un prim avantaj pe care il aduce construirea unei case este acela al posibilitatii de personalizare. Odata cu piata imobiliara de revanzare, cumparatorii viziteaza zeci case incercand sa gaseasca locuinta perfecta.

Construirea unei case ofera cumparatorilor abilitatea de a-si personaliza locuinta in functie de propriile nevoi. Adaugarea de caracteristici precum blaturi personalizate si podele modernizate pentru cativa banuti in plus poate fi oricand facuta atunci cand ne aflam in plin proces de constructie.

De asemenea, economisirea banilor reprezinta un alt avantaj pe care construirea unei case il ofera. Profitul constructorului tipic variaza intre 18 si 20 % din totalul costului constructiei si terenului. Mai mult, taxele pentru agentia imobiliara pot varia de la 5 pana la 7 % din totalul pretului casei.

Prin eliminarea celor doua taxe, putem economisi foarte usor intre 25 si 30 % din totalul costului noii case. Daca mai contribuim si noi cu ceva forta de munca precum vopsitul, amenajarea sau facutul curateniei, putem economisi pana la 40-50 % din totalul costului noii locuinte.

Un alt avantaj demn de mentionat se refera la faptul ca ne putem construi casa fara niciun fel de restrictii. Prin construirea propriei noastre case suntem liberi sa luam fiecare decizie pe care o consideram buna. Noi suntem cei care alegem planul si caracteristicile care sunt cele mai importante. Noi suntem cei care decidem unde putem economisi bani si unde putem investi. Tot noi suntem cei care alegem locul unde sa ne construim casa, fara compromisuri.

Construirea unei case de la zero ne ajuta sa capatam abilitati noi si interesante. Din momentul inceperii unei asemenea constructii vom incepe o calatorie interesanta care ne va scoate in evidenta talentul si creativitatea cu posibilitatea de a le imbunatati.

Noi vom fi “sefii” propriului proiect si vom invata cum sa coordonam in mod eficient diferitele tipuri de oameni pentru ca acestia sa ne faca treburile asa cum dorim noi. Vom avea control total asupra finantelor pentru proiect si vom avea posibilitatea instituirii unui sistem de contabilitate. Ne vom folosi abilitatile creative pentru a rezolva problemele, pentru a economisi bani si pentru a construi sanatos.

Un alt avantaj este reprezentat de posibilitatea de a alege modul in care dorim sa arate exteriorul casei. Putem alege ca locuinta noastra sa aiba un aspect unic, o casa lunga cu o curte spatioasa sau putem alege sa avem o curte mai mica. Putem alege sa adaugam cate ferestre dorim sau putem alege sa nu avem ferestre deloc. Alegerea plasarii camerelor reprezinta un alt avantaj, alegerea culorii peretilor, al tapetului si al podelelor reprezinta iarasi un avantaj.

Pentru mai multe detalii cu privire la constructia de locuinte si sfaturi pentru o buna constructie accesati http://dkrconstruct.ro/constructii-case/ .


Alte stiri actuale :

1. Cum arată casa ta de vis?
2. Gesturi incredibile ale unei americance, din cauza unei case
3. Au încremenit ce au descoperit sub temelia unei case bătrânești din Argeș
4. Istoria unei case parca scoasa din povesti: cum arata fosta vila de protocol a lui Ceausescu din Predeal
5. Alternativa la caramida: Casele de chirpici, intre moda, nostalgie si avantaje reale

0 Shares
You May Also Like